Kristal AgGaS2


  • Distorsi gelombang ngarep: kurang saka λ / 6 @ 633 nm
  • Toleransi dimensi: (W +/- 0,1 mm) x (H +/- 0,1 mm) x (L +0,2 mm / -0,1 mm)
  • Bukaan aperture: > 90% wilayah tengah 
  • Flatness: λ / 6 @ 633 nm kanggo T> = 1.0mm
  • Kualitas lumahing: Gores / gali 20/10 saben MIL-O-13830A 
  • Paralelisme: luwih saka 1 bus min
  • Kekhususan: 5 menit busur
  • Toleransi sudhut: Δθ <+/- 0.25o, Δφ <+/- 0.25o
  • Detail Produk

    Parameter Teknis

    Laporan tes

    Video

    AGS transparan saka 0,50 nganti 13,2 m. Sanajan koefisien optik nonlinear minangka sing paling murah ing antarane kristal inframerah sing kasebut, transparansi dawa gelombang sing dawa kanthi 550 nm digunakake ing OPO sing dipompa Nd: laser YAG; ing macem-macem eksperimen campuran frekuensi sing beda karo diode, Ti: Safir, Nd: laser pewarna YAG lan IR sing nutupi kisaran 3-12 µm; ing sistem pengukuran inframerah langsung, lan kanggo SHG laser CO2. Plat kristal tipis AgGaS2 (AGS) populer kanggo generasi pulsa ultrashort ing kisaran IR pertengahan kanthi generasi frekuensi bedhah nggunakake denyut dawane gelombang NIR.
    Aplikasi:
    • Generasi harmoni nomer loro ing CO lan CO2 - laser
    • Oscilator optik parametrik
    • Generator frekuensi sing beda kanggo wilayah inframerah tengah nganti 12 mkm.
    • Campuran frekuensi ing wilayah IR tengah saka 4.0 nganti 18.3 µm
    • Laser solid state solid (OPO dipompa Nd: YAG lan laser liyane sing beroperasi ing wilayah 1200 nganti 10000 nm kanthi efisiensi 0,1 nganti 10%)
    • Saringan pita sempit optik ing wilayah sing cedhak titik isotropik (0,4974 m ing 300 ° K), band transmisi disetel kanthi variasi suhu
    • Konversi konversi gambar radiasi laser CO2 dadi wilayah sing cedhak karo IR utawa wilayah sing katon kanthi nggunakake / utawa panggunaan laser Nd: YAG, ruby ​​utawa pewarna kanthi efisiensi nganti 30%

    Ukuran:

    Bagian salib standar yaiku 8x 8mm, 5 x 5mm, dawa Kristal saka 1 nganti 30 mm. Ukuran khusus uga kasedhiya miturut panjaluk.

     

    Properti Dhasar
    Parameter kisi a = 5,757, c = 10.311 Å
    Koefisien non-linear ing 10,6 um d36 = 12.5 pm / V
    Ambang kerusakan optik ing 10,6 um, 150 ns 10 - 20 MW / cm2
    sejajar karo sumbu c 12,5 x 10-6 x ° C-1
    jejeg karo sumbu c -13,2 x 10-6 x ° C-1
    Struktur Kristal Tetragonal
    Parameter Sel a = 5,756 Å, c = 10.301 Å
    Titik lebur 997 ° C
    Kapadhetan 4,702 g / cm3
    Mohs Hardness 3-3.5
    Koefisien Penyerapan 0,6 cm-1 @ 10.6 µm
    Konstanta Dielektrik Relatif @ 25 MHz ε11s = 10 ε11t = 14
    Koefisien Ekspansi Termal || C: -13,2 x 10-6 /oC ⊥C: +12,5 x 10-6 /oC
    Konduktivitas Termal 1,5 W / M / ° C
    Properti Optik Linear
    Range Transparansi 0,50-13,2 um
    Indeks Refraktif @ 1.064 um @ 5.300 um @ 10.60um ora 2.4521 2.3945 2.3472 ne 2.3990 2.3408 2.2934
    Koefisien Thermo-Optik dno / dt = 15,4 x 10-5 / ° C dne / dt = 15,5 x 10-5 / ° C
    Persamaan Sellmeier (ʎ um) no2 = 3.3970 + 2.3982 / (1-0.09311 / ʎ2) + 2.1640 / (1-950 / ʎ2) ne2 = 3.5873 + 1.9533 / (1-0.11066 / ʎ2) + 2.3391 / (1-1030.7 / ʎ2)
    Properti Optik Nonlinear
    Range SHG sing Cocokake Fase 1.8-11.2 um
    Koefisien NLO @ 1.064 um d36 = d24 = d15 = 23.6 pm / V
    Koefisien Elektro-optik Linear Y41T = 4.0 pm / V Y63T = 3.0 pm / V
    Ambang kerusakan @ ~ 10 ns, 1.064 um 25 MW / cm2 (permukaan), 500 MW / cm2 (akeh)
    Parameter Teknis
    Distorsi gelombang ngarep kurang saka λ / 6 @ 633 nm
    Toleransi dimensi (W +/- 0,1 mm) x (H +/- 0,1 mm) x (L +0,2 mm / -0,1 mm)
    Bukaan aperture > 90% wilayah tengah
    Flatness λ / 6 @ 633 nm kanggo T> = 1.0mm
    Kualitas Permukaan Gores / gali 20/10 saben MIL-O-13830A
    Paralelisme luwih saka 1 bus min
    Kekhususan 5 menit busur
    Toleransi sudhut <+/- 0.25o, Δφ <+/- 0.25o

    Spectra Transmisi Kristal AGS (AgGaS2) (Sawise polesan kasar)
    Kekandelan tes = 20.8mm (Kekandelan pungkasan = 20mm)
    Spektrum transmisi kristal AgGaS2 tanpa corak Tipe II. OPO dipompa nganggo laser 1030nm.ZnGeP201 Kristal AgGaS2 (AGS) nampilake kualitas akeh banget ing jangkoan transmisi, ngarepake panyerapan sinetron pusat sing cedhak karo 1.8um. ​​Penyerapan permukaan bisa saya tambah, nanging prilaku saiki luwih apik tinimbang kristal sadurunge. sifat AGS ngidini macem-macem interaksi SFM / DFM saka inframerah Tengah sing katon. ZnGeP201

    Spektrum transmisi kristal AGS (AgGaS2) kristal (Ora ditutupi) Tebal tes = 1.60mm: ZnGeP201