Gelombang-Pesenan Waveplates


  • Gelombang Kuarsa: dawane dawa 210-2000nm
  • Gelombang MgF2: dawane dawa 190-7000nm
  • Paralelisme: <1 busur detik
  • Distorsi Wavefront:
  • Ambang Rusak: > 500MW / cm2 @ 1064nm, 20ns, 20Hz
  • Lapisan: Lapisan AR
  • Detail Produk

    Gelombang pesanan nol dirancang kanggo menehi gelombang gelombang nol lengkap, ditambah fraksi sing dikarepake. Gelombang urutan nol nuduhake kinerja sing luwih apik tinimbang pirang-pirang gelombang pesenan. Nduwe bandwidth amba lan sensitivitas sing luwih murah kanggo suhu lan dawa gelombang. Sampeyan kudu dipikirake kanggo aplikasi sing luwih kritis.