Tampilan produk

Cara tuwuh kalebu horisontal lan vertikal, bahan kasebut (ZnGeP2, AgGaS2, AgGaSe2, GaSe, KTA, KTP, BIBO, LBO, BBO) kasedhiya kanthi ukuran lan orientasi standar. Sawetara, kanthi sifat koefisien nonlinear gedhe lan dimensi unik sing disedhiyakake digunakake ing sistem SHG, THG lan OPO inframerah tengah, sistem OPA, lsp. Produk bisa dikirim nganggo utawa tanpa wadhah Aluminium Anodized.
  • Nonlinear crystal
  • gase-crystal-product
  • baga4se7-crystals-product
  • nonlinear-crystals

Produk liyane

Babagan Dien Tech

Minangka perusahaan teknologi bahan kristal enom sing energik, DIEN TECH duwe spesialisasi ing panelitian, desain, pabrik lan adol serangkaian kristal optik sing ora linear, kristal laser, kristal lan substrat optik magneto-optik. Unsur kualitas lan kompetitif sing apik banget ditrapake ing pasar ilmiah, kaendahan lan industri. Tim rekayasa dodolan lan rekayasa sing wis darmabakti pancen setya bisa makarya karo para pelanggan saka industri kecantikan lan industri uga komunitas paneliten ing saindenging jagad kanggo aplikasi khusus sing tantangan.

Warta Perusahaan

Broadband, kontinum inframerah tengah inframerah sawetara siklus adhedhasar generasi frekuensi prabédan intra-pulsa kanthi kristal BGSe

Generasi inframerah tengah oktaf kanthi nggunakake kristal BGSe nonlinear Dr.JINWEI ZHANG lan time nggunakake sistem laser Cr: ZnS sing menehi pulsa 28-fs kanthi dawa tengah 2.4 µm digunakake minangka sumber pompa, sing ndadekake intra -beda bedane ...

Properti Unik Kristal AgGaSe2 Kudu Dielingi!

Properti Unik Kristal AgGaSe2 AgGaSe2 / AgGaS2 kristal sensitif karo radiasi Ultraviolet, sanajan sinar UV ing sumber inspeksi sampeyan bakal mengaruhi sifat-sifat bahan kasebut, efek bisa ditampilake nalika nyuda transmisi utawa kualitas permukaan ...