Kristal GSGG


  • Komposisi: (Gd2.6Ca0.4) (Ga4.1Mg0.25Zr0.65) O12
  • Struktur Kristal: Kubik: a = 12.480 Å
  • Molecular wDielectric Constantight: 968.096
  • Titik lebur: ~ 1730 oC
  • Kapadhetan: ~ 7.09 g / cm3
  • Atose: ~ 7.5 (mohn)
  • Indeks bias: 1,95
  • Konstanta dielektrik: 30
  • Detail Produk

    Parameter teknis

    GGG / SGGG / NGG Garnet digunakake kanggo epitaxy cair. Subatrat GRGG minangka substrat khusus kanggo film magneto-optik. Ing piranti komunikasi optik, mbutuhake akeh nggunakake isolator optik 1.3u lan 1.5u, komponen inti yaiku film YIG utawa BIG diselehake ing medan magnet. 
    Substrat SGGG apik banget kanggo ngembangake film epitaxial garnet wesi sing diganti karo bismuth, minangka bahan sing apik kanggo YIG, BiYIG, GdBIG.
    Properti fisik lan mekanik sing apik lan stabilitas kimia.
    Aplikasi:
    Film epitoksi YIG, BESAR;
    Piranti gelombang mikro;
    Pengganti GGG

    Properti:

    Komposisi (Gd2.6Ca0.4) (Ga4.1Mg0.25Zr0.65) O12
    Struktur Kristal Kubik: a = 12.480 Å,
    Penentu molekul wDielectric 968.096
    Titik lebur ~ 1730 oC
    Kapadhetan ~ 7.09 g / cm3
    Atose ~ 7.5 (mohn)
    Indeks bias 1,95
    Konstanta dielektrik 30
    Tangen kerugian dielektrik (10 GHz) ca. 3.0 * 10_4
    Cara tuwuh kristal Czochralski
    Arah pertumbuhan kristal <111>

    Parameter Teknis:

    Orientasi <111> <100> sajrone ± 15 busur min
    Distorsi Ngarep Wave <1/4 gelombang @ 632
    Toleransi Diameter ± 0,05mm
    Toleransi Panjang ± 0,2mm
    Chamfer 0.10mm@45º
    Flatness <1/10 gelombang ing 633nm
    Paralelisme <30 Detik busur
    Kekhususan <15 bus min
    Kualitas Permukaan 10/5 Gores / Gali
    Mbusak apeture > 90%
    Ukuran Kristal Gedhe Diameter 2,8-76 mm