Kristal BaGa2GeSe6


  • Formula kimia: BaGa2GeSe6
  • Koefisien non-linear: d11 = 66
  • Ambang kerusakan: 110 MW / cm2
  • Rentang transparan: 0,5 nganti 18 μm
  • Detail Produk

    Sipat dhasar

    Kristal BaGa2GeSe6 duwe ambang kerusakan optik sing dhuwur (110 MW / cm2), kisaran transparansi spektral sing amba (saka 0,5 nganti 18 μm) lan nonlinearitas sing dhuwur (d11 = 66 ± 15 pm / V), sing nggawe kristal iki apik banget kanggo konversi frekuensi radiasi laser dadi (utawa ing njero) kisaran agêng-IR. Bukti kasebut bisa uga kabukten kristal sing paling efisien kanggo radiasi laser CO2 lan harmonik kaping pindho. Ditemokake manawa konversi frekuensi rong tahap broadband radiasi multi-lineCO-laser ing kristal iki bisa ana ing kisaran dawa 2.5-9.0 μm kanthi efisiensi sing luwih dhuwur tinimbang kristal ZnGeP2 lan AgGaSe2.
    Kristal BaGa2GeSe6 digunakake kanggo konversi frekuensi optik nonlinear ing kisaran transparansi. Panjang gelombang kanthi efisiensi konversi maksimum bisa dipikolehi lan rentang tuning kanggo generasi frekuensi beda ditemokake. Dituduhake manawa ana kombinasi dawa gelombang sing koefisien nonlinearitas efektif mung beda-beda ing pita frekuensi sing amba.

    Persamaan penjual kristal BaGa2GeSe6:
    21

    Bandingake karo kristal ZnGeP2, GaSe, lan AgGaSe2, data properti ditampilake kaya ing ngisor iki:

    Sipat dhasar

    Crystal d, pm / V Aku, MW / cm2
    AgGaSe2 d36 = 33 20
    GaSe d22 = 54 30
    BaGa2GeSе6 d11 = 66 110
    ZnGeP2 d36 = 75 78