• RTP Q-switchs

    RTP Q-switch

    RTP (Rubidium Titanyle Phosphate - RbTiOPO4) minangka bahan sing saiki digunakake kanggo aplikasi Electro Optical kapan voltase switching kurang dibutuhake.

  • LiNbO3 Crystals

    Kristal LiNbO3

    LiNbO3 Crystal nduweni sifat elektro-optik, piezoelektrik, fotolastik lan nonlinear sing unik. Dheweke pancen birefringent. Iki digunakake ing dobel laserfrequency, optik nonlinear, sel Pockels, osilator parametrik optik, piranti Q-switching kanggo laser, optikdevisi acousto-optik liyane, switch optik kanggo frekuensi gigahertz, lsp

  • LGS Crystals

    Kristal LGS

    Kristal La3Ga5SiO14 (kristal LGS) minangka bahan nonlinear optik kanthi ambang kerusakan dhuwur, koefisien elektro-optik dhuwur lan kinerja elektro-optik sing apik. Kristal LGS kalebu struktur sistem trigonal, koefisien ekspansi termal sing luwih cilik, anisotropi ekspansi termal saka kristal lemah, suhu stabilitas suhu dhuwur apik (luwih apik tinimbang SiO2), kanthi rong elektro - koefisien optik padha karo BBO Kristal.

  • Co:Spinel Crystals

    Co: Kristal Spinel

    Tombol Q pasif utawa nyerep jenuh ngasilake pulsa laser daya dhuwur tanpa nggunakake saklar Q elektro-optik, mula nyuda ukuran paket lan ngilangi pasokan listrik kanthi dhuwur. Co2+: MgAl2O4 minangka bahan sing cukup anyar kanggo Q-switching pasif ing laser sing dipancarake saka 1,2 nganti 1.6μm, khusus, kanggo 1.54μm Er aman: mripat laser, nanging uga bisa digunakake ing 1,44μm lan 1,34μm dawane laser. Spinel minangka kristal sing atos lan stabil sing bisa disapu kanthi apik.

  • KD*P EO Q-Switch

    KD * P EO Q-Switch

    EO Q Switch ngowahi kahanan polarisasi cahya sing dilewati nalika voltase sing ditrapake nyebabake pangowahan birefringence ing kristal elektro-optik kayata KD * P. Yen digunakake magepokan karo polarisasi, sel iki bisa digunakake minangka switch optik, utawa laser Q-switch.

  • Cr4 +: YAG Crystals

    Cr4 +: Kristal YAG

    Cr4 +: YAG  minangka bahan sing cocog kanggo ngalih Q-pasif Nd: YAG lan laser Nd lan Yb liyane ing kisaran panjang 0,8 nganti 1.2um. Iki stabilitas lan linuwih, umur panjang lan ambang kerusakan sing dhuwur.