Kristal YVO4 sing ora diluncurake


  • Range Transparansi: 400 ~ 5000nm
  • Simetri Kristal: Zircon tetragonal, klompok ruang D4h
  • Sel Kristal: A = b = 7.12 °, c = 6,29 °
  • Kapadhetan: 4,22 g / cm 2
  • Detail Produk

    Parameter teknis

    Kristal Undoped YVO 4 minangka kristal optik birefringence sing nembe dikembangake lan akeh digunakake ing pirang-pirang online_orderings balok amarga birefringence gedhe. Uga nduweni sifat-sifat teknik lan fisik sing apik tinimbang kristal birefringent, sifat-sifat sing luar biasa nggawe YVO4 bahan optik birefringence sing penting banget lan digunakake ing riset, pangembangan lan industri opto-elektronik. Contone, sistem komunikasi optik mbutuhake piranti jumlah akeh YVO4 sing ora diluncurake, kayata isolator optik serat, sirkulator, pengalih balok, polarisasi Glan lan piranti polarisasi liyane.

    Fitur:

    ● Transmisi apik banget ing kisaran dawa gelombang sing katon saka inframerah.
    ● Nduwe prabédan indeks bias lan birefringence sing dhuwur.
    ● Dibandhingake karo kristal birefringence penting liyane, YVO4 luwih dhuwur. atose, properti pabrikan sing luwih apik, lan kelarutan banyu tinimbang kalsit (CaCO3 kristal tunggal).
    ● Luwih gampang nggawe kristal sing gedhe lan larang regane luwih murah tinimbang Rutile (kristal tunggal TiO2).

    Dhasar properties
    Range Transparansi 400 ~ 5000nm
    Simetri Kristal Zircon tetragonal, grup ruang D4h
    Cell Crystal A = b = 7.12 °, c = 6,29 °
    Kapadhetan 4,22 g / cm 2
    Kerentanan Hygroscopic Non-hygroscopic
    Mohs Hardness 5 gelas kaya
    Koefisien Optik Termal Dn a /dT=8.5ught10 -6 / K; dn c /dT=3.0ught10 -6 / K
    Koefisien Konduktivitas Termal || C: 5,23 w / m / k; ⊥C: 5.10w / m / k
    Kelas Kristal Uniaxial positif kanthi no = na = nb, ne = nc
    Indeks Refraktif, Birefringence (D n = ne-no) lan Angle Walk-Off kanthi 45 derajat (ρ) Ora = 1.9929, ne = 2.2154, D n = 0.2225, ρ = 6.04 °, ing 630nm
    Ora = 1.9500, ne = 2.1554, D n = 0.2054, ρ = 5.72 °, ing 1300nm
    Ora = 1.9447, ne = 2.1486, D n = 0.2039, ρ = 5.69 °, ing 1550nm
    Persamaan Sellmeier (l ing mm) ora 2 = 3.77834 + 0.069736 / (l2 -0.04724) -0.0108133 l 2 ne 2 = 24.5905 + 0.110534 / (l2 -0.04813) -0.0122676 l2
    Parameter teknis
    Diameteripun: maks. 25mm
    Dawa: maks. 30mm
    Kualitas lumahing: luwih apik tinimbang 20/10 ngeruk / dig Per MIL-0-13830A
    Penyimpangan balok: <3 busur min
    Orientasi Sumbu Optik: +/- 0,2 °
    Flatness: <l / 4 @ 633nm
    Distorsi Wimfront Transimisi: <l /2 @633nm
    Coating: upon customer’s Specification