Kristal YAG Undoped


  • Jeneng Produk: Undoped YAG
  • Struktur kristal: Kubik
  • Kapadhetan: 4,5g / cm3
  • Range Transmisi: 250-5000nm
  • Titik lebur: 1970 ° C
  • Panas tartamtu: 0,59 Ws / g / K
  • Konduktivitas Termal: 14 W / m / K
  • Resistensi Shock Termal: 790 W / m
  • Detail Produk

    Spesifikasi

    Video

    Undoped Yttrium Aluminium Garnet (Y3Al5O12 utawa YAG) minangka substrat lan bahan optik anyar sing bisa digunakake kanggo optik UV lan IR. Iki migunani banget kanggo aplikasi suhu tinggi lan energi tinggi. Stabilitas mekanik lan kimia YAG padha karo Safir.
    Keuntungan Undoped YAG:
    • Konduktivitas termal sing dhuwur, 10 kali luwih apik tinimbang kacamata
    • Kerep banget lan awet
    • Non-birefringence
    • sifat mekanik lan kimia sing stabil
    • Ambang kerusakan akeh akeh
    • Indeks réfraksi dhuwur, nggampangake desain lensa aberasi sing kurang
    Fitur:
    • Panularan ing 0,25-5,0 mm, ora ana panyerepan ing 2-3 mm
    • Konduktivitas termal sing dhuwur
    • Indeks réfraksi lan Non-birefringensi sing dhuwur

    Properti dhasar:

    Jeneng Produk Undoped YAG
    Struktur kristal Kubik
    Kapadhetan 4,5g / cm3
    Range Transmisi 250-5000nm
    Titik lebur 1970 ° C
    Panas tartamtu 0,59 Ws / g / K
    Konduktivitas Termal 14 W / m / K
    Resistensi Shock Termal 790 W / m
    Ekspansi Termal 6,9 × 10-6/ K
    dn / dt, @ 633nm 7,3 × 10-6/ K-1
    Mohs Hardness 8,5
    Indeks Refraktif 1.8245 @ 0.8mm, 1.8197 @ 1.0mm, 1.8121 @ 1.4mm

    Parameter Teknis:

    Orientasi [111] ing 5 °
    Dhiameter +/- 0.1mm
    Kandel +/- 0.2mm
    Flatness l / 8 @ 633nm
    Paralelisme 30 ″
     Kekhususan 5 ′
    Ngeruk 10-5 saben MIL-O-1383A
    Distorsi Wavefront luwih apik tinimbang l / 2 saben inci @ 1064nm