Kristal GGG


  • Formula Kimia: Gd3Ga5O12
  • Parameter Lattic: a = 12.376Å
  • Cara Wutah: Czochralski
  • Kapadhetan: 7.13g / cm3
  • Mohs Hardness: 8.0
  • Titik lebur: 1725
  • Indeks Refraktif: 1,954 jam 1064nm
  • Detail Produk

    Parameter teknis

    Kristal tunggal Gallium Gadolinium Garnet (Gd3Ga5O12 utawa GGG) minangka material kanthi sifat optik, mekanik lan termal sing apik sing dijanjekake digunakake ing pabrikan macem-macem komponen optik uga bahan substrat kanggo film magneto-optik lan superconduktor suhu dhuwur. bahan substrat paling apik kanggo isolator optik inframerah (1.3 lan 1.5um), sing minangka piranti penting banget ing komunikasi optik. Iki digawe saka film YIG utawa BIG ing landasan GGG plus bagean birefringence. Uga GGG minangka landasan penting kanggo isolator gelombang mikro lan piranti liyane. Sipat fisik, mekanik lan kimia kabeh migunani kanggo aplikasi ing ndhuwur.

    Aplikasi Utama:
    Ukuran gedhe, saka 2,8 nganti 76mm.
    Kerugian optik sithik (<0,1% / cm)
    Konduktivitas termal dhuwur (7,4W m-1K-1).
    Ambang kerusakan laser dhuwur (> 1GW / cm2)

    Properti utama:

    Formula Kimia Gd3Ga5O12
    Parameter Lattic a = 12.376Å
    Metode Wutah Czochralski
    Kapadhetan  7.13g / cm3
    Mohs Hardness 8.0
    Titik lebur 1725
    Indeks Refraktif 1,954 jam 1064nm

    Parameter Teknis:

    Orientasi [111] ing ± 15 busur mnt
    Distorsi Ngarep Wave <1/4 gelombang @ 632
    Toleransi Diameter ± 0,05mm
    Toleransi Panjang ± 0,2mm
    Chamfer 0.10mm@45º
    Flatness <1/10 gelombang ing 633nm
    Paralelisme <30 Detik busur
    Kekhususan <15 bus min
    Kualitas Permukaan 10/5 Gores / Gali
    Mbusak apeture > 90%
    Ukuran Kristal Gedhe Diameteripun .8-76 mm