Lensa cekung Plano


  • Bahan: BK7, FS, UVFS, CaF2, ZnSe, Si, Ge
  • Panjang gelombang: 350-2000nm / 185-2100nm
  • Toleransi Dimensi: + 0,0 / -0,1mm
  • Mbusak Aperture: > 85%
  • Toleransi Panjang Fokus: 5% (Standar) / 1% (Presisi Tinggi)
  • Detail Produk

    Parameter Teknis

    Lensa cekung Plano minangka barang sing paling umum digunakake kanggo proyeksi cahya lan ekspansi balok. Dilapisi lapisan antireflective, lensa digunakake ing macem-macem sistem optik, laser lan majelis.

    Materi BK7, FS, UVFS, CaF2, ZnSe, Si, Ge
    Dawane gelombang 350-2000nm / 185-2100nm
    Toleransi Dimensi + 0,0 / -0,1mm
    Toleransi Kandel +/- 0.1mm
    Mbusak aperture > 85%
    Toleransi Panjang Fokus 5% (Standar)/ 1%(Presisi Dhuwur)
    Kualitas Permukaan 40/20 (Standar)/ 20/10(Presisi Dhuwur)
    Centration <3 busur min
    Pelapisan Miturut panjaluk pelanggan

    Interference Filters01