• GaP

    GaP

    Kristal Gallium phosphide (GaP) minangka bahan optik inframerah kanthi kekerasan permukaan sing apik, konduktivitas termal sing dhuwur lan transmisi band lebar.

  • ZnTe Crystal

    ZnTe Crystal

    Seng Telluride minangka senyawa kimia biner kanthi formula ZnTe.

  • Cr2+: ZnSe

    Cr2 +: ZnSe

    Cr² +: Penyerap jenuh ZnSe (SA) minangka bahan sing cocog kanggo ngalih Q pasif serat sing aman mripat lan laser negara solid sing digunakake ing kisaran spektral 1,5-2.1 μm.

  • Nd:GdCOB Crystals

    Nd: Kristal GdCOB

    GdCOB (Ca4GdB3O10) minangka bahan optik non-linear anyar

  • ZnGeP2 Crystals

    Kristal ZnGeP2

    Kristal ZGP duwe koefisien nonlinear gedhe (d36 = 75pm / V), kisaran transparansi inframerah jembar (0.75-12μm), konduktivitas termal dhuwur (0,35W / (cm · K)), ambang kerusakan laser dhuwur (2-5J / cm2) lan properti mesin sing apik, kristal ZnGeP2 diarani raja kristal optik nonlinear infrared lan isih dadi bahan konversi frekuensi paling apik kanggo tenaga tinggi, generasi laser inframerah sing bisa disetel. Kita bisa menehi kualitas optik sing dhuwur lan kristal ZGP diameter gedhe kanthi koefisien penyerapan α <0,05 cm-1 (ing panjang gelombang pompa 2.0-2.1 µm), sing bisa digunakake kanggo ngasilake laser sing bisa diresapi inframerah kanthi efisiensi dhuwur liwat OPO utawa OPA proses.

  • AgGaS2 Crystals

    Kristal AgGaS2

    AGS transparan saka 0,50 nganti 13,2 µm. Sanajan koefisien optik nonlinear minangka sing paling murah ing antarane kristal inframerah sing kasebut, transparansi dawa gelombang sing dawa kanthi 550 nm digunakake ing OPO sing dipompa dening Nd: laser YAG; ing macem-macem eksperimen campuran frekuensi sing beda karo diode, Ti: Safir, Nd: laser pewarna YAG lan IR sing nutupi kisaran 3-12 µm; ing sistem kontras inframerah langsung, lan kanggo SHG laser CO2. Plat kristal tipis AgGaS2 (AGS) populer kanggo generasi pulsa ultrashort ing kisaran IR pertengahan kanthi generasi frekuensi bedhah nggunakake denyut dawane gelombang NIR.