Kristal BIBO


  • Struktur Kristal: Monoklinik , Klompok titik 2
  • Parameter Lattice: Monoklinik , Klompok titik 2
  • Titik lebur: Monoklinik , Klompok titik 2
  • Mohs Hardness: 5-5.5
  • Kapadhetan: 5,033 g / cm3
  • Koefisien Ekspansi Termal: αa = 4,8 x 10-5 / K, αb = 4,4 x 10-6 / K, αc = -2,69 x 10-5 / K
  • Detail Produk

    Parameter teknis

    BiB3O6 (BIBO) minangka kristal optik nonlinear sing mentas dikembangake. Nduweni koefisien nonlinear efektif sing efektif, ambang kerusakan dhuwur lan inertness babagan kelembapan. Koefisien nonlinear yaiku 3,5 - 4 kali luwih dhuwur tinimbang LBO, 1,5 -2 kali luwih dhuwur tinimbang BBO. Iki minangka kristal dobel sing janjeni kanggo ngasilake laser biru. 
    BiB3O6 (BIBO) minangka Crystal Optical nonlinear sing apik banget. Kristal NLO Kristal BIBO duwe koefisien nonlinear sing efektif, karakteristik canggih kanggo aplikasi NLO yaiku transparansi sing wiyar wiwit 286nm nganti 2500nm, ambang kerusakan dhuwur lan inersness tumrap kelembapan. Koefisien nonlinear yaiku 3,5-4 kali luwih dhuwur tinimbang kristal LBO, 1,5-2 kali luwih dhuwur tinimbang kristal BBO. Iki minangka kristal dobel sing janjeni kanggo ngasilake laser biru 473nm, 390nm.
    BiB3O6 (BIBO) kanggo SHG umum banget, utamane Nonlinear Optical BIBO Crystal Generasi harmoni nomer loro ing 1064nm, 946nm lan 780nm.
    Fitur Crystal Optical BIBO Crystal kaya ing ngisor iki:
    koefisien SHG efektif gedhe (udakara 9 kali luwih saka KDP);
    Lebar-suhu lebar;
    Inertness babagan kelembapan.
    Aplikasi:
    SHG kanggo tenaga tengah lan dhuwur Nd: laser ing 1064nm;
    SHG daya dhuwur Nd: laser ing 1342nm & 1319nm kanggo laser abang lan biru;
    SHG kanggo Nd: Laser ing 914nm & 946nm kanggo laser biru;
    Aplikasi Optical Parametric Amplifier (OPA) lan Osilator (OPO).

    Properti Dhasar

    Struktur Kristal MonoklinikKelompok titik 2
    Parameter Lattice a = 7.116Å, b = 4.993Å, c = 6.508Å, β = 105.62 °, Z = 2
    Titik lebur 726
    Mohs 5-5.5
    Kapadhetan 5,033 g / cm3
    Koefisien Ekspansi Termal αa = 4,8 x 10-5 / K, αb = 4,4 x 10-6 / K, αc = -2,69 x 10-5 / K
    Range Transparansi 286- 2500 nm
    Koefisien Penyerapan <0,1% / cm ing 1064nm
    SHG saka 1064 / 532nm Sudut pencocokan fase: 168.9 ° saka sumbu Z ing rencana YZDef: 3.0 +/- 0.1 pm / VAngular acceptation: 2.32 mrad · cm Sudut pamindhahan: 25.6 mrad Panampa suhu: 2,17 ℃ · cm
    Sumbu Fisik X∥b, (Z, a) = 31.6 °, (Y, c) = 47.2 °

     

    Parameter Teknis

    Toleransi dimensi (W ± 0,1mm) x (H ± 0,1mm) x (L + 0,5 / -0,1mm) (L≥2,5mm) (W ± 0,1mm) x (H ± 0,1mm) x (L + 0,1 / -0,1 mm) (L <2.5mm)
    Bukaan aperture tengah 90% diameteripun
    Flatness kurang saka λ / 8 @ 633nm
    Ngirim distorsi gelombang kurang saka λ / 8 @ 633nm
    Chamfer ≤0.2mmx45 °
    Kripik ≤0.1mm
    Ngeruk / Dig luwih apik tinimbang 10/5 nganti MIL-PRF-13830B
    Paralelisme luwih apik tinimbang 20 detik busur
    Kekhususan ≤5 menit busur
    Toleransi sudhut △ θ≤0.25 °, △ φ≤0.25 °
    Ambang kerusakan [GW / cm2] > 0,3 kanggo 1064nm, TEM00, 10ns, 10HZ