Retarder Rhomb Fresnel


  • Bahan: K9 FRR, JGS1 FRR, ZnSe FRR
  • Panjang gelombang: 350-2000nm, 185-2100nm, 600-16000nm
  • Retardansi: 1 / 4or1 / 2
  • Variasi Retardansi: 2% (khas)
  • Kualitas permukaan: 20 / 10,20 / 10,40 / 20
  • Detail Produk

     Fresnel Rhomb Retarders kaya gelombang broadband nyedhiyakake retardansi seragam λ / 4 utawa λ / 2 sajrone dawa gelombang sing luwih dawa tinimbang gelombang gelombang birefringen. Dheweke bisa ngganti piring retardasi kanggo sumber laser broadband, multi-line utawa tunable.
    Rhomb dirancang supaya pergeseran fase 45 ° ana ing saben refleksi internal sing nggawe total retardansi λ / 4. Amarga shift phase minangka fungsi dispersi rhomb kanthi beda-beda, pangowahan retardansi kanthi dawa gelombang luwih murah tinimbang jinis retarder liyane. Retarder setengah gelombang nggabungake rong trombolan ombak seprapat.
    Fitur :
    • Retardansi Wave Quarter utawa Half-Wave
    • Rentang Panjang gelombang sing luwih jembar tinimbang Waveplates
    • Prisma Semen