Glan Laser Polarizer


  • Calcite GLP: Rentang Panjang 350-2000nm
  • a-BBO GLP: Rentang Panjang gelombang 190-3500nm
  • YVO4 GLP: Rentang Panjang gelombang 500-4000nm
  • Kualitas lumahing: 20/10 Gores / Gali
  • Penyimpangan balok: <3 menit busur
  • Distorsi Wavefront:
  • Ambang Rusak: > 500MW / cm2 @ 1064nm, 20ns, 20Hz
  • Lapisan: Lapisan P Utawa Pelapisan AR
  • Gunung: Aluminium Anodisasi Ireng
  • Detail Produk

    Polisizer prisma Glan Laser digawe saka rong prisma materi birefringen sing padha sing dipasang kanthi ruang udhara. Polarizer minangka modifikasi saka jinis Glan Taylor lan dirancang supaya ora bisa ilang bayangan ing prisma. Polarizer kanthi rong windows uwal ngidini balok sing ditolak bisa uwal saka polarisasi, sing nggawe laser energi luwih dikarepake. Kualitas ndhuwur pasuryan kasebut relatif kurang dibandhingake karo wajah mlebu lan metu. Ora ana spesifikasi kualitas permukaan sing digali kanggo rai kasebut.

    Fitur

    Udhara jarak
    Cedhak karo Cutting Angle Brewster
    Kemurnian Polarisasi Tinggi
    Dawa Cekak
    Jangkauan Panjang gelombang
    Cocog kanggo aplikasi daya medium