Yb: Kristal YAG


  • Bahan kimia: Yb: YAG
  • Panjang gelombang Output: 1,029 um
  • Pita Serep: 930 nm nganti 945 nm
  • Panjang gelombang Pump: 940 nm
  • Titik lebur: 1970 ° C
  • Kapadhetan: 4,56 g / cm3
  • Mohs Hardness: 8,5
  • Konduktivitas Termal: 14 Ws / m / K @ 20 ° C
  • Detail Produk

    Spesifikasi

    Video

    Yb: YAG minangka salah sawijining bahan aktif laser sing paling janjeni lan luwih cocog kanggo pompa dioda tinimbang sistem Nd-doped tradisional. Yen dibandhingake karo Nd: YAG crsytal sing umum digunakake, Yb: kristal YAG nduweni bandwidth panyerepan sing luwih gedhe kanggo nyuda syarat manajemen termal kanggo laser dioda, umur laser tingkat ndhuwur sing luwih dawa, telung nganti kaping papat ngemot termal saben daya pompa unit. Yb: YAG kristal diarepake bakal ngganti Nd: kristal YAG kanggo laser pompa dioda daya dhuwur lan aplikasi potensial liyane. 
    Yb: YAG nuduhake janji sing apik minangka bahan laser sing dhuwur. Sawetara aplikasi sing dikembangake ing bidang laser industri, kayata nglereni lan ngelas logam. Kanthi Yb berkualitas tinggi: YAG saiki kasedhiya, kolom lan aplikasi tambahan ditliti.
    Kaluwihan Yb: YAG Crystal:
    • Panasan fraksional sing sithik banget, kurang saka 11%
    • Efisiensi slope sing dhuwur banget
    • Pita panyerepan sing wiyar, udakara 8nm @ 940nm
    • Ora ana panyerepan negara utawa konversi anyar
    • Dipompa kanthi gampang kanthi dioda InGaAs sing dipercaya ing 940nm (utawa 970nm)
    • Konduktivitas termal sing dhuwur lan kekuatan mekanik sing gedhe
    • Kualitas optik sing dhuwur 
    Aplikasi:
    • Kanthi pita pompa sing amba lan bagean silang emisi Yb: YAG minangka kristal sing cocog kanggo pompa dioda.
    • Daya Output Dhuwur 1.029 1mm
    • Bahan Laser kanggo Pompa Diode
    • Material Processing, Las lan Cutting

    Properti Dhasar:

    Formula Kimia Y3Al5O12: Yb (0,1% nganti 15% Yb)
    Struktur Kristal Kubik
    Panjang gelombang Output 1,029 um
    Tindakan Laser Laser Level 3
    Umur Emisi 951 kita
    Indeks Refraktif 1,8 @ 632 nm
    Pita Serep 930 nm nganti 945 nm
    Panjang gelombang Pump 940 nm
    Band nyerep babagan dawa gelombang pompa 10 nm
    Titik lebur 1970 ° C
    Kapadhetan 4,56 g / cm3
    Mohs Hardness 8,5
    Constant Lattice 12.01Ä
    Koefisien Ekspansi Termal 7,8 × 10-6 / K, [111], 0-250 ° C
    Konduktivitas Termal 7,8 × 10-6 / K, [111], 0-250 ° C

    Parameter Teknis:

    Orientasi ing 5 °
    Dhiameter 3 mm nganti 10mm
    Toleransi Diameter +0,0 mm / - 0,05 mm
    Dawane  30 mm nganti 150 mm
    Toleransi Panjang ± 0,75 mm
    Kekhususan  5 busur-menit
    Paralelisme 10 detik-busur
    Flatness 0,1 gelombang maksimum
    Lumahing Rampung 20-10
    Tong Rampung  400 grit
     Bevel Wajah Akhir: 0,075 mm nganti 0,12 mm kanthi sudut 45 °
    Kripik Ora nganggo chip ing ujung rod; chip sing dawane maksimal 0,3 mm diidini ngapusi ing area permukaan bevel lan laras.
    Bukaan aperture 95% pusat
    Lambang Lapisan standar yaiku AR ing 1,029 um kanthi saben rai <0,25%. Lapisan liyane kasedhiya.