Waveplate Pesenan Kurang


  • Gelombang Kuarsa: dawane dawa 210-2000nm
  • Gelombang MgF2: dawane dawa 190-7000nm
  • Toleransi retardasi: λ / 60-λ / 100 (λ <400nm)
  • Paralelisme: <1 busur detik
  • Distorsi Wavefront:
  • Ambang Rusak: > 500MW / cm2 @ 1064nm, 20ns, 20Hz
  • Lapisan: Lapisan AR
  • Detail Produk

    Waveplates Pesenan Kurang luwih apik tinimbang pelat gelombang multi-urutan amarga tipisé kurang saka 0,5 mm). Suhu sing luwih apik (~ 36 ° C), Panjang gelombang (~ 1,5 nm) lan amba kedadeyan (~ 4,5 °) bandwidth lan ambang kerusakan dhuwur sing digunakake ing aplikasi umum. Uga ekonomi.

    Rekomendasi Panjang gelombang standar

    266nm, 355nm, 532nm, 632.8nm, 780nm, 808nm, 980nm, 1064nm, 1310nm, 1550nm