Ho: Kristal YAG


  • Distorsi gelombang ngarep: L / 8 saben inci @ 633nm
  • Rasio punah: > 28dB
  • Toleransi: Batang kanthi diameter: (+ 0 、 -0.05) mm, (± 0,5) mm
  • Kualitas permukaan: 10/5 Ngeruk / dig saben MIL-O-1380A
  • Paralelisme: Paralelisme
  • Kekhususan: <5 menit menit
  • Aperture: > 90%
  • Flatness: / 10 @ 633 nm
  • Detail Produk

    Parameter teknis

    Laporan tes

    Ho: YAG Ho3+ ion sing dipasang ing kristal laser terisolasi nampilake 14 saluran laser antar-manifold, operasi ing mode temporal saka CW nganti mode-lock. Ho: YAG umume digunakake minangka sarana sing efisien kanggo ngasilake emisi laser 2.1-μm saka 5I75I8 transisi, kanggo aplikasi kayata sensor jarak jauh laser, operasi medis, lan pam OPO Mid-IR kanggo nggayuh emisi 3-5mikron. Sistem pompa diode langsung, lan Tm: Sistem pompa Serat Laser nuduhake efisiensi slope hi, sawetara sing nyedhaki watesan teoritis.

    Properti Dhasar

    Kisaran konsentrasi Ho3 + 0,005 - 100 atom%
    Panjang gelombang Emisi 2,01 um
    Transisi Laser 5I75I8
    Seumur Hidup Flouresence 8,5 ms
    Panjang gelombang Pump 1,9 um
    Koefisien Ekspansi Termal 6,14 x 10-6 K-1
    Difusivitas Termal 0,041 cm2 s-2
    Konduktivitas Termal 11.2 W m-1 K-1
    Panas tartamtu (Cp) 0,59 J g-1 K-1
    Tahan Shock Termal 800 W m-1
    Indeks Refraktif @ 632.8 nm 1,83
    Titik lebur 1965 ℃
    Kapadhetan 4,56 g cm-3
    Kahanan atos-atos 8,25
    Modulus Young 335 Gpa
    Struktur Kristal Kubik
    Orièntasi Standar <111>
    Y3 + Simetri Situs D2
    Kisi Constant a = 12.013 Å

    Parameter Teknis

    Distorsi gelombang ngarep L / 8 saben inci @ 633nm
    Rasio punah > 28dB
    Distorsi gelombang ngarep L / 8 saben inci @ 633nm
    Rasio punah > 28dB
    Toleransi: Batang kanthi diameter (+ 0 、 -0.05) mm, (± 0,5) mm
    Kualitas permukaan 10/5 Ngeruk / dig saben MIL-O-1380A
    Paralelisme <10arc detik
    Kekhususan <5 menit menit
    Aperture > 90%
    Flatness / 10 @ 633 nm
    ToleransiRod kanthi diameter (+0-0,05) mm, (± 0,5) mm
    Kualitas permukaan 10/5 Ngeruk / dig saben MIL-O-1380A
    Paralelisme <10arc detik
    Kekhususan <5 menit menit
    Aperture > 90%
    Flatness / 10 @ 633 nm

    Er YAG02