Tm: Kristal YAP


  • Klompok ruang: D162h (Pnma)
  • Constant pola (Å): a = 5.307, b = 7.355, c = 5.176
  • Titik lebur (℃): 1850 ± 30
  • Titik lebur (℃): 0,11
  • Ekspansi termal (10-6· K-1): 4.3 // a, 10.8 // b, 9.5 // c
  • Kapadhetan (g / cm-3): 4.3 // a, 10.8 // b, 9.5 // c
  • Indeks bias: 1.943 // a, 1.952 // b, 1.929 // c ing 0,589 mm
  • Kekerasan (skala Mohs): 8,5-9
  • Detail Produk

    Spesifikasi

    Kristal doped tm nyakup sawetara fitur sing apik sing nyalonake dadi bahan pilihan kanggo sumber laser negara padat kanthi dawa gelombang emisi bisa disetel udakara jam 2. Dituduhake manawa laser Tm: YAG bisa disetel saka 1,91 nganti 2.15um. Kajaba iku, Tm: laser YAP bisa nyetel sawetara saka 1,85 nganti 2,03 um. Sistem tingkat telu saka Tm: kristal doped mbutuhake geometri pompa sing cocog lan ekstraksi panas sing apik saka media aktif. Saliyane, bahan-bahan dopamin Tm entuk manfaat saka wektu urip fluoresensi sing dawa, sing apik banget kanggo operasi Q-Switched energi tinggi. Kajaba iku, istirahat salib sing efisien karo ion Tm3 + tanggané ngasilake rong foton eksitasi ing level laser ndhuwur kanggo siji fotone pump sing diserep. Iki nggawe laser dadi efisien banget efisiensi nyedhaki loro lan nyuda pemuatan termal.
    Tm: YAG lan Tm: YAP nemokake aplikasi kasebut ing laser medis, radar lan sensor atmosfer.
    Properti Tm: YAP gumantung karo orientasi kristal. Kristal sing dipotong ing sumbu 'a' utawa 'b' biasane digunakake. 
    Kauntungan saka Tm: YAP Crysta:
    Efisiensi sing luwih dhuwur ing kisaran 2μm dibandhingake karo Tm: YAG
    Sinar output polarisasi kanthi linear
    Pita panyerepan lebar 4nm dibandhingake karo Tm: YAG
    Luwih bisa diakses ing 795nm kanthi dioda AlGaAs tinimbang pucuk adsorpsi Tm: YAG ing 785nm

    Properti Dhasar:

    Klompok ruang D162h (Pnma)
    Constant pola (Å) a = 5.307, b = 7.355, c = 5.176
    Titik lebur (℃) 1850 ± 30
    Titik lebur (℃) 0,11
    Ekspansi termal (10-6· K-1) 4.3 // a, 10.8 // b, 9.5 // c
    Kapadhetan (g / cm-3) 4.3 // a, 10.8 // b, 9.5 // c
    Indeks bias 1,943 // a, 1,952 // b, 1,929 // kucing 0,589 mm 
    Atose (skala Mohs) 8,5-9

    Spesifikasi

    Konstasi dopan Tm: 0,2 ~ 15at%
    Orientasi ing 5 °
    "Distorsi <0.125A/inch@632.8nm
    Ukuran 7od diameter 2 ~ 10mm, Panjang 2 ~ 100mm Jpon panjaluk pelanggan
    Toleransi dimensi Diameter + 0.00 / -0.05mm, Panjang: ± 0,5mm
    Tong tong rampung Lemah utawa polesan
    Paralelisme 10 ″
    Kekhususan 5 ′
    Flatness /8@632.8nm
    lumahing Kualitas L0-5 (MIL-0-13830B)
    Chamfer 3,15 ± 0,05 mm
    Refleksi Coating AR <0,25%