Co: Kristal Spinel


  • Toleransi Orientasi: <0,5 °
  • Toleransi Kandhel / Diameter: ± 0,05 mm
  • Flatness lumahing:
  • Distorsi Wavefront:
  • Kualitas lumahing: 10/5
  • Paralel: 10
  • Khusus:
  • Mbusak Aperture: > 90%
  • Chamfer: <0,1 × 45 °
  • Ukuran maksimal: Dia (3-15) × (3-50) mm
  • Detail Produk

    Spesifikasi

    Laporan tes

    Tombol Q pasif utawa nyerep jenuh ngasilake pulsa laser daya dhuwur tanpa nggunakake saklar Q elektro-optik, mula nyuda ukuran paket lan ngilangi pasokan listrik kanthi dhuwur. Co2 +: MgAl2O4 minangka bahan sing cukup anyar kanggo ngalih Q pasif ing laser sing dipancarake saka 1,2 nganti 1.6μm, khusus, kanggo 1,54μm Er sing aman ing mripat: laser kaca, nanging uga bisa digunakake ing 1.44μm lan dawa laser 1,34μm. Spinel minangka kristal sing atos lan stabil sing bisa disapu kanthi apik. Kobalt gampang ngganti magnesium ing host Spinel tanpa mbutuhake ion ganti rugi tambahan. Bagian salib penyerapan dhuwur (3,5 × 10-19 cm2) ngidini Q-switching saka Er: laser kaca tanpa intrasavitas fokus karo lampu kilat lan pompa laser diode. Penyerapan negara sing nyenengake bisa ngasilake rasio kontras tinggi Q-switch, yaiku rasio sinyal awal (sinyal cilik) kanggo nyerep jenuh luwih dhuwur tinimbang 10.

    Fitur:
    • Cocog kanggo laser sing aman mripat 1540 nm
    • bagean nyerep dhuwur
    • Penyerapan negara sing bungah sing ora bisa dianggep
    • Kualitas optik sing dhuwur
    • Distribusi seragam Co

    Aplikasi:
    • Aman mripat 1540 nm Er: laser kaca
    • laser 1440 nm
    • laser 1340 nm
    • Temokake sawetara laser sing aman ing mripat

    Formula kimia Co2+: MgAl2O4
    Struktur kristal Kubik
    Parameter kisi 8.07Å
    Kapadhetan 3,62 g / cm3
    Titik lebur 2105 ° C
    Indeks Refraktif n = 1,6948 @ 1,54 µm
    Konduktivitas Termal / (W · cm-1· K-1@ 25 ° C) 0,033W
    Panas tartamtu / (J · g-1· K-1) 1.046
    Ekspansi Termal / (10-6 / ° C @ 25 ° C) 5.9
    Atose (Mohs) 8.2
    Rasio Kepunahan 25dB
    Orientasi [100] utawa [111] <± 0,5 °
    Kapadhetan optik 0,1-0,9
    Ambang Rusak > 500 MW / cm2
    Konsentrasi Doping saka Co.2+ 0,01-0,3 atm%
    Koefisien nyerep 0 ~ 7 cm-1
    Dawane gelombang 1200 - 1600 nm
    Lambang AR / AR @ 1540 , R <0,2%; AR / AR @ 1340 , R <0,2%
    Toleransi Orientasi <0,5 °
    Ketebalan / Toleransi Diameter ± 0,05 mm
    Flatness lumahing <λ/8@632 nm
    <λ @ 632 nm <> <λ/4@632 nm
    Distorsi Wavefront <λ @ 632 nm <>
    Kualitas Permukaan 10
    10/5 Paralel
    Khusus
    Mbusak aperture > 90%
    Chamfer <0,1 × 45 °

    Spinel01 Spinel02 Spinel03