Gelombang Super Achromatic


  • Panjang gelombang: 310-1100 utawa 600-2700nm
  • Kualitas permukaan: 20/10
  • Akurasi Retardasi: / 100
  • Paralelisme: <1 busur detik
  • Distorsi Wavefront:
  • Ambang Rusak: 0,5 J / cm² (1064 nm, 10 ns, 10 Hz, Ø1 mm)
  • Lapisan: Lapisan AR
  • Gunung: Dhukungan aluminium anodized
  • Detail Produk

    Super Achromatic Waveplate bisa nyedhiyakake wektu tundha fase sing rata banget ing broadband Gelombang panjang. Broadband Quarter Waveplates yaiku 325-1100nm utawa 600-2700nm, Half Waveplates yaiku 310-1100nm utawa 600-2700nm. Gelombang Super Achromatic standar nganggo struture Glued. Kita bisa ngatur retardasi fase lan dawa gelombang miturut syarat-syarat pelanggan.

    Fitur :

    • Nyedhiyakake retardasi fase datar ing kisaran spektral sing akeh.

    Pelat gelombang kuartal, digunakake kanggo 325-1100nm utawa 600-2700nm

    Plat separo gelombang, digunakake kanggo 325-1100nm utawa 600-2700nm

    • Struture sing ditempelake.

    • Lapisan AR ing permukaan.

    • Perumahan 1 inci bisa dipasang.