Gelombang Gelombang Dual


  • Lumahing: 20/10
  • Toleransi retardasi: / 100
  • Paralelisme: <1 busur detik
  • Distorsi Wavefront:
  • Ambang Rusak: > 500MW / cm2 @ 1064nm, 20ns, 20Hz
  • Lapisan: Lapisan AR
  • Detail Produk

    Gelombang gelombang dobel digunakake ing sistem Generasi Harmonik Ketiga (THG) kaping pindho. Yen sampeyan butuh kristal NLO kanggo tipe II SHG (o + e → e), lan kristal NLO kanggo tipe II THG (o + e → e), polarisasi saka SHG ora bisa digunakake kanggo THG. Dadi, sampeyan kudu ngowahi polarisasi kanggo entuk rong polarisasi tegak lurus kanggo tipe II THG. Gelombang gelombang dobel bisa digunakake kaya rotator polarisasi, bisa muter polarisasi siji balok lan tetep polarisasi balok liyane.

    Rekomendasi Panjang gelombang standar :

    1064nm32nm, 800nm00nm, 1030 & 515nm