RTP Q-switch


  • Aperture Kasedhiya: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15mm
  • Ukuran Pockels Cell: Dia. 20 / 25,4 x 35mm (aperture 3x3, aperture 4x4, aperture 5x5)
  • Rasio kontras: > 23dB
  • Sudut Penerimaan: > 1 °
  • Ambang Rusak: > 600MW / cm2 ing 1064nm (t = 10ns)
  • Detail Produk

    Parameter teknis

    Video

    RTP (Rubidium Titanyle Phosphate - RbTiOPO4) minangka bahan sing saiki digunakake kanggo aplikasi Electro Optical kapan voltase switching kurang dibutuhake.
    RTP (Rubidium Titanyle Phosphate - RbTiOPO4) minangka isomorph saka kristal KTP sing digunakake ing aplikasi optik nonlinear lan Electro. Nduwe kaluwihan ambang kerusakan sing luwih dhuwur (udakara 1,8 kali KTP), resistivitas dhuwur, tingkat pengulangan sing dhuwur, ora ana efek hygroscopic lan piezo-listrik. Fitur transparansi optik sing apik wiwit 400nm nganti 4µm lan penting banget kanggo operasi laser intra-growong, menehi resistensi tinggi kanggo kerusakan optik kanthi penanganan listrik ~ 1GW / cm2 kanggo pulsa 1n ing 1064nm. Jangkauan transmisi yaiku 350nm nganti 4500nm.
    Kaluwihan RTP:
    Iki minangka kristal sing apik kanggo aplikasi Elektro Optik kanthi tingkat pengulangan sing dhuwur
    Koefisien optik lan elektro-optik nonlinear sing gedhe
    Voltase setengah gelombang sedheng
    Ora Ana Nelpon Piezoelektrik
    ambang kerusakan dhuwur
    Rasio Kepunahan Dhuwur
    Non-hygroscopic
    Aplikasi RTP:
    Bahan RTP dikenal kanthi wiyar kanggo fitur,
    Q-switch (Ranging Laser, Laser Radar, laser medis, Laser Industri)
    Modulasi daya / phase laser
    Pemilih Pulsa

    Panularan ing 1064nm  > 98,5%
    Aperture Kasedhiya  3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15mm
    Sepuluh voltase gelombang ing 1064nm  1000V (3x3x10 + 10)
    Ukuran Pockels Cell  Dia. 20 / 25,4 x 35mm (bukaan 3 × 3, bukaan 4 × 4, bukaan 5 × 5)
    Rasio kontras  > 23dB
    Sudut Ditampa  > 1 °
    Ambang Rusak  > 600MW / cm2 ing 1064nm (t = 10ns)
    Stabilitas ing sawetara suhu sing jembar  (-50 ℃ - + 70 ℃)