Halo!

Matur nuwun kanggo milih DIEN TECH! Kita produsen profesional lan panyedhiya bahan adhedhasar kristal seri! Kita fokus karo panjaluk pelanggan lan ngapikake awake dhewe miturut saran sing bisa menehi pengalaman kerja sama sing luwih apik. Ing DIEN TECH, kita kepengin banget melu-melu karo proyek riset lan njelajah teknologi anyar sing ndadekke level aplikasi anyar karo para pelanggan. . Kita mesthi sinau saka apa sing ditindakake lan nyoba nggawe sing luwih apik. Ing kene DIEN, kita milih tim kanthi standar sing mbukak lan ketat, kita duwe Dokter sing wis nggawe kristal luwih saka 12 taun lan nggawe kita kaget lan kita pelanggan, kita duwe kolega sing trampil ngrungokake lan sinau saka karya lan nyoba menehi pengalaman supaya bisa luwih ngerti pelanggan. 

-Leon Lee  CEO 

Siap sinau luwih lengkap? Hubungi kita dina iki kanggo penawaran gratis!

about02

Minangka perusahaan teknologi bahan kristal enom sing energik, DIEN TECH duwe spesialisasi ing panelitian, desain, pabrik lan adol serangkaian kristal optik sing ora linear, kristal laser, kristal lan substrat optik magneto-optik. Unsur kualitas lan kompetitif sing apik banget ditrapake ing pasar ilmiah, kaendahan lan industri. Tim rekayasa dodolan lan rekayasa sing wis darmabakti pancen setya bisa makarya karo para pelanggan saka industri kecantikan lan industri uga komunitas paneliten ing saindenging jagad kanggo aplikasi khusus sing tantangan.

Produksi kasebut nyukupi kabeh persyaratan standar Eropa lan dunia. Kanthi kerjasama sing erat karo para pelanggan, DIEN TECH mbisakake para insinyur supaya bisa nemokake temonan lan ngembangake bahan-bahan anyar sing bisa nambah kinerja lamarane. Kantor pusat ing Chengdu, China, DIEN TECH karo tim lan distributor sing duwe bakat nggawe pelanggan ing saindenging jagad, kalebu AS, Eropa, Asia, Asia Selatan. Minangka kanggo mbesuk, DIEN TECH ora bakal mandheg menyang salah sawijining pemasok elemen fotoelektrik sing paling andal lan berkualitas ing saindenging jagad.
DIEN TECH khusus nggawe macem-macem produk lan solusi, basis dhukungan sawise-sales lan reputasi sing kuat ing antarane para pelanggan. Lan kanggo luwih nyukupi kabutuhane para pelanggan uga ngembangake komponen lan piranti optik sing adhedhasar Crystal.