• Laser Flash Lamp

    Lampu Lampu Laser

    Umume, lampu Xenon kudu nutup tabung kaca kuarsa saka rong elektroda logam kanggo nyimpen energi listrik, sawise tabung vakum dhuwur sing diisi karo perawatan gas xenon, kanggo output pulsa cahya pulsa lampu debit gas. Lampu Xenon digunakake ing mesin ukir laser, mesin las laser, mesin pengeboran laser, mesin kecantikan laser. Kita nggawe pilihan Lampu Xenon tabung kuarsa filter UV minangka bahan tabung tungsten tungku tungsten, barium, tungsten elektroda tungsten elektron utawa elektron lampu xenon, kanthi kapasitas muatan, kualitas balok pompa laser efisiensi tinggi, umur dawa lan karakteristik liyane .

  • Interference Filters

    Filter Filter

    DIEN TECH nyedhiyakake filter gangguan bandpass sempit standar standar lan khusus sing digawe khusus ing kisaran spektral saka 200 nm nganti 2300 nm.

  • Plano-Concave Lenses

    Lensa cekung Plano

    Lensa cekung Plano minangka barang sing paling umum digunakake kanggo proyeksi cahya lan ekspansi balok. Dilapisi lapisan antireflective, lensa digunakake ing macem-macem sistem optik, laser lan majelis.

  • Super Achromatic Waveplates

    Gelombang Super Achromatic

    Super Achromatic Waveplate bisa nyedhiyakake wektu tundha fase sing rata banget ing broadband Gelombang panjang. Broadband Quarter Waveplates yaiku 325-1100nm utawa 600-2700nm, Half Waveplates yaiku 310-1100nm utawa 600-2700nm. Gelombang Super Achromatic standar nganggo struture Glued. Kita bisa ngatur retardasi fase lan dawa gelombang miturut syarat-syarat pelanggan.

  • True Zero Order Waveplate

    Waveplate Pesenan Nol Sejatine

    Single Plate True Zero-Order Waveplate nduweni bandwidth spektral sing jembar, bandwidth suhu jembar, bandwidth amba, ambang kerusakan dhuwur kanthi dawa gelombang standar: 1064.0001310nm, 1550nm lan kekandelan nganti 0,028mm.

  • Low Order Waveplate

    Waveplate Pesenan Kurang

    Waveplates Pesenan Kurang luwih apik tinimbang pelat gelombang multi-urutan amarga tipisé kurang saka 0,5 mm). Suhu sing luwih apik (~ 36 ° C), Panjang gelombang (~ 1,5 nm) lan amba kedadeyan (~ 4,5 °) bandwidth lan ambang kerusakan dhuwur sing digunakake ing aplikasi umum. Uga ekonomi.