• Nd: YAG Crystals

    Nd: Kristal YAG

    Nd: Batang kristal YAG digunakake ing mesin laser menehi lan peralatan laser liyane.
    Iki mung bahan padhet sing bisa digunakake terus-terusan ing suhu kamar, lan minangka kristal kristal kinerja sing paling apik.

  • Nd,Cr:YAG Crystals

    Nd, Cr: Kristal YAG

    Laser YAG (yttrium aluminium garnet) bisa dirampungake nganggo kromium lan neodymium supaya bisa nambah karakteristik panyerapan laser. Laser NdCrYAG minangka laser solid state. Ion kromium (Cr3 +) duwe pita panyerepan sing jembar; nyerep energi lan pindhah menyang ion neodymium (Nd3 +) kanthi cara interaksi dipole-dipole. Dawane gelombang 1,064 µm dipancarake dening laser iki.

  • Ho: YAG Crystals

    Ho: Kristal YAG

    Ho: YAG Ho3+ ion sing dipasang ing kristal laser terisolasi nampilake 14 saluran laser antar-manifold, operasi ing mode temporal saka CW nganti mode-lock. Ho: YAG umume digunakake minangka sarana sing efisien kanggo ngasilake emisi laser 2.1-μm saka 5I75I8 transisi, kanggo aplikasi kayata sensor jarak jauh laser, operasi medis, lan pam OPO Mid-IR kanggo nggayuh emisi 3-5mikron. Sistem pompa diode langsung, lan Tm: Sistem pompa Serat Laser nuduhake efisiensi slope hi, sawetara sing nyedhaki watesan teoritis.

  • Er: YAG Crystals

    Er: Kristal YAG

    Er: YAG minangka jenis kristal laser 2,94 um banget, digunakake ing sistem medis laser lan lapangan liyane. Er: Laser kristal YAG minangka bahan sing paling penting yaiku laser 3nm, lan lereng kanthi efisiensi tinggi, bisa digunakake ing laser suhu ruangan, dawane laser ana ing ruang lingkup pita keamanan mripat manungsa, lsp. 2.94 mm Er: laser YAG duwe wis digunakake ing operasi medis, kecantikan kulit, perawatan gigi.

  • CTH:YAG Crystals

    CTH: Kristal YAG

    Ho, Cr, Tm: Kristal laser garnet aluminium YAG -dopium karo kromium, thulium lan ion holmium kanggo nyedhiyakake lasing ing 2,13 mikron nemokake luwih akeh aplikasi, utamane ing industri medis. Keuntungan kristal kristal sing ana ing kristal kasebut yaiku makaryakke YAG minangka host. Sipat fisik, termal lan optik YAG misuwur lan dingerteni dening saben desainer laser. Nduweni aplikasi sing akeh kanggo operasi, kedokteran gigi, pengujian atmosfer, lsp.

  • Yb:YAG Crystals

    Yb: Kristal YAG

    Yb: YAG minangka salah sawijining bahan aktif laser sing paling janjeni lan luwih cocog kanggo pompa dioda tinimbang sistem Nd-doped tradisional. Yen dibandhingake karo Nd: YAG crsytal sing umum digunakake, Yb: kristal YAG nduweni bandwidth panyerepan sing luwih gedhe kanggo nyuda syarat manajemen termal kanggo laser dioda, umur laser tingkat ndhuwur sing luwih dawa, telung nganti kaping papat ngemot termal saben daya pompa unit. Yb: YAG kristal diarepake bakal ngganti Nd: kristal YAG kanggo laser pompa dioda daya dhuwur lan aplikasi potensial liyane.