Kristal AgGaSe2


  • Struktur Kristal: Tetragonal
  • Parameter Sel: a = 5,992 Å, c = 10,886 Å
  • Titik lebur: 851 ° C
  • Kapadhetan: 5,700 g / cm3
  • Mohs Hardness: 3-3.5
  • Koefisien Penyerapan: <0,05 cm-1 @ 1,064 µm
    <0,02 cm-1 @ 10.6 µm
  • Konstanta Dielektrik Relatif @ 25 MHz: ε11s = 10.5
    ε11t = 12.0
  • Koefisien Ekspansi Termal: || C: -8,1 x 10-6 / ° C
    ⊥C: +19,8 x 10-6 / ° C
  • Konduktivitas Termal: 1,0 W / M / ° C
  • Detail Produk

    Parameter teknis

    Video

    Kristal AgGaSe2 duwe pinggiran band ing 0,73 lan 18 µm. Rentang transmisi sing migunani (0,9-16 16m) lan kemampuan pencocokan fase sing jembar nyedhiyakake potensial banget kanggo aplikasi OPO nalika dipompa dening macem-macem laser. Tuning sajrone 2,5-12 µm wis dipikolehi nalika dipompa dening Ho: laser YLF ing 2.05 µm; uga operasi pencocokan fase non-kritis (NCPM) sajrone 1,9-5.5 µm nalika pompa ing 1.4-1.55 µm. AgGaSe2 (AgGaSe2) wis kabukten dadi kristal dobel frekuensi sing efisien kanggo radiasi laser CO2 infra merah.
    Aplikasi:
    • Generasi harmoni nomer loro ing CO lan CO2 - laser
    • Osilator parametrik optik
    • Generator frekuensi sing beda menyang wilayah inframerah tengah nganti 18 um.
    • Campuran frekuensi ing wilayah IR tengah

    Bagian salib standar yaiku 8x 8mm, 5 x 5mm, dawa Kristal saka 1 nganti 30 mm. Ukuran khusus uga kasedhiya miturut panjaluk.

    Sipat dhasar
    Struktur Kristal Tetragonal
    Parameter Sel a = 5,992 Å, c = 10,886 Å
    Titik lebur 851 ° C
    Kapadhetan 5,700 g / cm3
    Mohs Hardness 3-3.5
    Koefisien Penyerapan <0,05 cm-1 @ 1,064 µm <0,02 cm-1 @ 10.6 µm
    Konstanta Dielektrik Relatif @ 25 MHz ε11s = 10.5 ε11t = 12.0
    Koefisien Ekspansi Termal || C: -8.1 x 10-6 / ° C ⊥C: +19.8 x 10-6 / ° C
    Konduktivitas Termal 1,0 W / M / ° C

    Properti Optik Linear

    Range Transparansi

    0.73-18.0 um

    Indeks Refraktif @ 1.064 um @ 5.300 um @ 10.60 um

    ora 2.7010 2.6134 2.5912

    ne 2.6792 2.5808 2.5579

    Koefisien Termo-Optik

    dno / dt = 15.0 x 10-5 / ° C dne / dt = 15.0 x 10-5 / ° C

    Persamaan Sellmeier (ʎ um) no2 = 4.6453 + 2.2057 / (1-0.1879 / ʎ2) + 1.8577 / (1-1600 / ʎ2) ne2 = 5.2912 + 1.3970 / (1-0.2845 / ʎ2) + 1.9282 / (1-16007 / ʎ2)

    Properti Optik Nonlinear

    Koefisien NLO @ 10.6 um d36 = d24 = d15 = 39.5 pm / V
    Koefisien Elektro-optik Linear Y41T = 4,5 pm / V Y63T = 3.9 pm / V
    Ambang Kerusakan @ ~ 10 ns, 1.064 um 20-30 MW / cm2 (permukaan)

    Properti Teknis

    Toleransi dimensi (W +/- 0,1 mm) x (H +/- 0,1 mm) x (L + 1 mm / -0,5 mm)
    Bukaan aperture > 90% wilayah tengah
    Flatness λ / 8 @ 633 nm kanggo T> = 1 mm
    Kualitas Permukaan Gores / digali 60-40 sawise nutupi
    Paralelisme luwih apik tinimbang 30 detik busur
    Kekhususan 10 menit busur
    Akurasi orentasi <30 "