ZnSe Windows


  • Bahan: ZnSe 
  • Toleransi Diameter: + 0,0 / -0,1mm 
  • Toleransi Kandel: ± 0,1mm
  • Akurasi lumahing: λ/4@632.8nm
  • Paralelisme: <1 ' 
  • Kualitas lumahing: 60-40 
  • Mbusak Aperture: > 90%
  • Bevelling: <0,2 × 45 °
  • Lapisan: Desain Khusus
  • Detail Produk

    Parameter teknis

    Laporan tes

    Video

    ZnSe minangka jenis bahan mulit-cystal warna kuning lan transparan, ukuran partikel kristal kira-kira 70um, jarak transmisi saka 0.6-21um minangka pilihan sing apik banget kanggo macem-macem aplikasi IR kalebu sistem laser CO2 kuat.
    Seng Selenide nduweni panyerepan IR sing kurang. Iki mupangate kanggo pencitraan termal, ing endi suhu obyek adoh bisa dipesthekake liwat spektrum radiasi ireng. Transparan panjang gelombang dawa penting banget kanggo obyek suhu ruangan, sing sumunar ing dawa gelombang udakara 10 μm kanthi intensitas sing sithik.
    ZnSe duwe indeks bias sing dhuwur sing mbutuhake lapisan anti-refleksi kanggo entuk transmisi sing dhuwur. Lapisan AR broadband kita dioptimalake nganti 3 μm nganti 12 μm.
    Bahan znse digawe dening deposisi uap kimia (CVD) umume ora ana panyerepan impurities, karusakan nyebar isih kurang. Amarga panyerepan cahya sing sithik banget kanggo dawa gelombang 10.6um, mula ZnSe minangka bahan pilihan pertama kanggo nggawe elemen optik sistem laser Co2 sing kuwat. Salajengipun ZnSe uga kalebu jinis bahan umum digunakake kanggo macem-macem sistem optik ing gelombang ngirim kabeh.
    Seng Selenide diprodhuksi kanthi sintesis saka uap Seng lan gas H2Se, dadi lembaran ing suseptor Grafit. Seng Selenide kanthi struktur mikrokristalin, ukuran gandum dikontrol kanggo ngasilake kekuwatan maksimal. ZnSe kristal tunggal kasedhiya, nanging ora umum nanging dilaporake duwe panyerepan sing luwih murah lan dadi luwih efektif kanggo optik CO2.

    Seng Selenide dioksidasi sacara signifikan ing 300 ° C, nuduhake deformasi plastik udakara 500 ° C lan ora ana gandhengane udakara 700 ° C. Kanggo keamanan, windows Zinc Selenide ora digunakake ing ndhuwur 250 ° C ing swasana normal.

    Aplikasi :
    • Cocog kanggo aplikasi laser CO2 daya dhuwur
    • Lapisan antireflection IR broadband 3 nganti 12 μm
    • Bahan alus ora dianjurake kanggo lingkungan sing angel
    • Laser daya dhuwur lan sithik,
    • sistem laser,
    • ilmu kedokteran,
    • astronomi lan sesanti wengi IR.
    Fitur :
    • Kerusakan nyebar kurang.
    • Penyerapan IR sing sithik banget
    • tahan banget kanggo kejut termal
    • dispersi sithik lan koefisien nyerep kurang

    Range Transmisi: 0,6 nganti 21,0 μm
    Indeks Refraktif: 2.4028 jam 10.6 μm
    Kerugian Refleksi: 29,1% ing 10,6 μm (2 lumahing)
    Koefisien Penyerapan: 0,0005 cm-1 ing 10,6 μm
    Puncak Reststrahlen: 45,7 μm
    dn / dT: +61 x 10-6 / ° C ing 10,6 μm ing 298K
    dn / dμ = 0: 5,5 μm
    Kapadhetan: 5,27 g / cc
    Titik lebur: 1525 ° C (deleng cathetan ing ngisor iki)
    Konduktivitas Termal: 18 W m-1 K-1 jam 298K
    Ekspansi Termal: 7,1 x 10-6 / ° C ing 273K
    Atose: Knoop 120 kanthi indenter 50g
    Kapasitas Panas Khusus: 339 J Kg-1 K-1
    Constant dielektrik: n / a
    Youngs Modulus (E): 67,2 GPa
    Modul Gunting (G): n / a
    Modulus Akeh (K): 40 GPa
    Koefisien Elastis: Ora kasedhiya
    Watesan Elastis sing Katon: 55,1 MPa (8000 psi)
    Rasio Poisson: 0,28
    Kelarutan: 0,001g / 100g banyu
    Bobot molekul: 144.33
    Kelas / Struktur: FCC Cubic, F43m (# 216), struktur Seng Blende. (Polycrystalline)

    Er YAG02