Rotator Polarizer


  • Panjang gelombang: 200-2000nm
  • Kualitas lumahing: 20/10
  • Paralelisme: <1 busur detik
  • Distorsi Wavefront:
  • Ambang Rusak: > 500MW / cm2 @ 1064nm, 20ns, 20Hz
  • Lapisan: Lapisan AR
  • Detail Produk

    Rooder polarisasi nyedhiyakake rotasi 45 ° nganti 90 ° ing sawetara dawa laser umum. Sumbu optik ing rotasi apolarization jejeg karo polesan. Asile yaiku orientasi ing cahya sing dipolarisasi kanthi lurus diputar nalika nyebar liwat piranti .

    Fitur:

    Ditampa sudhut amba
    Bandwidth Suhu sing luwih apik
    Lebar Bandwidth Panjang gelombang
    Dilapisi AR, R <0,2%