Kristal LiNbO3


Detail Produk

Video

LiNbO3 Crystal nduweni sifat optik elektro-optik, piezoelektrik, fotolastik lan nonlinear sing unik. Dheweke pancen birefringent. Iki digunakake ing dobel laserfrequency, optik nonlinear, sel Pockels, osilator parametrik optik, piranti Q-switching kanggo laser, optikdevisi acousto-optik liyane, switch optik kanggo frekuensi gigahertz, lsp 
Biasane wafer LiNbO3 diindeks dadi X cut, Y cut utawa Z cut kanthi struktur trigonal, uga bisa diindeks kanthi struktur heksagonal. Konversi saka sistem trigonal -indeks menyang heksagonal minangka [u 'v' w '] ---> [uvtw] ditindakake kanthi formula ing ngisor iki:
X-cut (110) = (11-20) utawa (22-40) XRD 2 yaiku 36,56 utawa 77,73 derajat
Y-cut (010) = (10-10), (20-20) utawa (30-30) XRD 2 yaiku 20,86,42,46,65,83 derajat.
LiNbO3 lan MgO: LN Pockels Cell nduweni transmisi dhuwur ing kisaran dawa gelombang sing amba banget saka 420 - 5200 nm. MgO: LiNbO3 EO Crystal nduweni sifat elektro-optik sing padha karo LiNbO3 Crystal nanging ambang karusakan sing luwih dhuwur. Babagan MgO: LN Crystal, indeks bias media optik diowahi kanthi ana swara, iki diarani efek acousto-optic sing bisa digunakake ing pirang-pirang piranti kayata modulator optik, switch q, deflektor, filter, shift frekuensi lan spektrum analisa. LN EO Q-switch lan MgO: LN EO Q-Switch sing diprodhuksi dening Coupletech nduweni keandalan lan konversi sing luwih dhuwur.