Ce: Kristal YAG


  • Kapadhetan: 4,57 g / cm3
  • Atose dening Mohs: 8,5
  • Indeks réfraksi: 1,82
  • Titik lebur: 1970 ° C
  • Ekspansi termal: 0,8-0,9 x 10-5 / K
  • Struktur kristal: kubik
  • Detail Produk

    Ce: YAG kristal minangka jinis kristal scintillation sing penting. Dibandhingake karo scintillator anorganik liyane, Ce: YAG kristal duwe efisiensi bercahaya tinggi lan denyut nadi sing amba. Utamane, pucuke emisi yaiku 550nm, sing cocog karo sensitivitas ndeteksi dawa deteksi fotodiode silikon. Dadi, cocog banget kanggo scintillator peralatan sing njupuk fotodiode minangka detektor lan scintillator kanggo ndeteksi partikel sing diisi cahya. Ing wektu iki, efisiensi kopling sing dhuwur bisa ditindakake. Salajengipun, Ce: YAG uga bisa digunakake minangka fosfor ing tabung sinar katoda lan diode pemancar cahya putih. 
    Kauntungan saka Nd YAG Rod:
    Efisiensi kopling sing luwih dhuwur karo deteksi fotodiode silikon
    Ora ana afterglow
    Wektu bosok cekak
    Properti fisik lan kimia sing stabil