CTH: Kristal YAG


  • Konsentrasi Cr3 +: 0,85%
  • Konsentrasi Tm3 +: 5,9%
  • Konsentrasi Ho3 +: 0,36%
  • Panjang gelombang Emisi: 2,080 um
  • Seumur Hidup Flouresence: 8,5 ms
  • Panjang gelombang Pump: lampu kilat utawa dioda sing dipompa @ 780nm
  • Detail Produk

    Parameter teknis

    Laporan tes

    Ho, Cr, Tm: Kristal laser garnet aluminium YAG -dopium karo kromium, thulium lan ion holmium kanggo nyedhiyakake lasing ing 2,13 mikron nemokake luwih akeh aplikasi, utamane ing industri medis. Keuntungan kristal kristal sing ana ing kristal kasebut yaiku makaryakke YAG minangka host. Sipat fisik, termal lan optik YAG misuwur lan dingerteni dening saben desainer laser. Nduweni aplikasi sing akeh kanggo operasi, kedokteran gigi, pengujian atmosfer, lsp.
    Kaluwihan saka CTH: YAG:
    • Efisiensi lereng sing dhuwur
    • Dipompa nganggo lampu kilat utawa diode
    • Makaryakke kanthi apik ing suhu kamar
    • Makaryakke ing kisaran panjang gelombang sing cukup aman ing mripat

    Dopant Ion

    Cr3 + Konsentrasi 0,85%
    Tm3 + Konsentrasi 5,9%
    Ho3 + Konsentrasi 0,36%

    Spesifikasi Operasi

    Panjang gelombang Emisi 2,080 um
    Transisi Laser 5I7 → 5I8
    Seumur Hidup Flouresence 8,5 ms
    Panjang gelombang Pump lampu kilat utawa dioda sing dipompa @ 780nm

     Properti Dhasar

    Koefisien Ekspansi Termal 6,14 x 10-6 K-1
    Difusivitas Termal 0,041 cm2 s-2
    Konduktivitas Termal 11.2 W m-1 K-1
    Panas tartamtu (Cp) 0,59 J g-1 K-1
    Tahan Shock Termal 800 W m-1
    Indeks Refraktif @ 632.8 nm 1,83
    dn / dT (Koefisien Termal Indeks Refraktif) @ 1064nm 7.8 10-6 K-1
    Titik lebur 1965 ℃
    Kapadhetan 4,56 g cm-3
    Kahanan atos-atos 8,25
    Struktur Kristal Kubik
    Orièntasi Standar <111>
    Y3 + Simetri Situs D2
    Kisi Constant a = 12.013 Å
    Bobot Molekuler 593,7 g mol-1

    Parameter Teknis

    Distorsi Wavefront ≤0.125ʎ/inch@1064nm
    Ukuran Rod Dhiameter: 3-6mm, Panjang: 50-120mm, Miturut panjaluk pelanggan  
    Toleransi Dimensi Diameter: ± 0,05mm Panjang: ± 0,5mm
    Tong Rampung Rampung ing ngisor: 400 # Grit
    Paralelisme <30
    Kekhususan 5 ′
    Flatness / 10
    Kualitas Permukaan 10/5
    Lapisan AR Refleksi ≤0.25%@2094nm

     

    1608190145(1)