• Undoped YAG Crystals

    Kristal YAG Undoped

    Undoped Yttrium Aluminium Garnet (Y3Al5O12 utawa YAG) minangka substrat lan bahan optik anyar sing bisa digunakake kanggo optik UV lan IR. Iki migunani banget kanggo aplikasi suhu tinggi lan energi tinggi. Stabilitas mekanik lan kimia YAG padha karo Safir.

  • Undoped YAP Crystals

    Kristal YAP Undoped

    YAP kanthi kapadhetan gedhe, kekuatan mekanik dhuwur, sifat kimia stabil, ora larut ing asam organik, resistensi alkali, lan konduktivitas termal sing luwih dhuwur lan diffusivity termal. YAP minangka kristal substrat laser sing ideal.

  • Undoped YVO4 crystal

    Kristal YVO4 sing ora didol

    Kristal Undoped YVO 4 minangka kristal optik birefringence sing nembe dikembangake lan akeh digunakake ing pirang-pirang online_orderings balok amarga birefringence gedhe.

  • TSAG crystal

    Kristal TSAG

    TSAG minangka bahan isolator utama kanggo laser serat generasi sabanjure. Minangka kristal magneto-optik sing ideal ing wilayah sing bisa dideleng lan infrared, TSAG duwe kaluwihan saka konstanta Verdet sing dhuwur, sifat termal lan mekanik sing apik.

  • Ce: YAG Crystals

    Ce: Kristal YAG

    Ce: YAG kristal minangka jinis kristal scintillation sing penting. Dibandhingake karo scintillator anorganik liyane, Ce: YAG kristal duwe efisiensi bercahaya tinggi lan denyut nadi sing amba. Utamane, pucuke emisi yaiku 550nm, sing cocog karo sensitivitas ndeteksi dawa deteksi fotodiode silikon. Dadi, cocog banget kanggo scintillator peralatan sing njupuk fotodiode minangka detektor lan scintillator kanggo ndeteksi partikel sing diisi cahya. Ing wektu iki, efisiensi kopling sing dhuwur bisa ditindakake. Salajengipun, Ce: YAG uga bisa digunakake minangka fosfor ing tabung sinar katoda lan diode pemancar cahya putih.

  • TGG Crystals

    Kristal TGG

    TGG minangka kristal magneto-optik sing apik banget sing digunakake ing macem-macem piranti Faraday (Rotator lan Isolator) ing kisaran 400nm-1100nm, ora kalebu 475-500nm.