Gelombang Achromatic


  • Panjang gelombang: 200-2000nm
  • Lumahing: 20/10
  • Toleransi retardasi: / 100
  • Paralelisme: <1 busur detik
  • Distorsi Wavefront:
  • Ambang Rusak: > 500MW / cm2 @ 1064nm, 20ns, 20Hz (ruang udara)
  • Lapisan: Lapisan AR
  • Detail Produk

    Gelombang gelombang Achromatic kanthi nggunakake rong piring. Iki padha karo gelombang Zero-order kajaba loro piring digawe saka macem-macem bahan, kayata kuarsa kristal lan fluoride magnesium. Amarga dispersi birefringence bisa beda kanggo loro bahan kasebut, mula bisa ditemtokake angka retardasi ing kisaran dawa gelombang.

    Fitur:

    Retardansi Flat Spektral
    Operasi Kiro-kiro saka UV nganti Luwih saka Panjang Telecom
    Lapisan AR kanggo: 260 - 410 nm, 400 - 800 nm, 690 - 1200 nm, utawa 1100 - 2000 nm
    Piring Kuartal lan Setengah Wave Kasedhiya
    Desain Khusus Kasedhiya Yen Dijaluk