Er: Kristal YAP


  • Formula Senyawa: YAlO3
  • Bobot molekul: 163.884
  • Katon: Kristal tembus padhet
  • Titik lebur: 1870 ° C
  • Titik didih: N / A
  • Phase / Struktur Kristal: Orthorhombic
  • Detail Produk

    Parameter teknis

    Yttrium aluminium oksida YAlO3 (YAP) minangka tuan rumah laser sing menarik kanggo ion erbium amarga sifat birefringensi alami sing digabung karo sifat termal lan mekanik sing padha karo YAG.
    Er: Kristal YAP kanthi konsentrasi dosis tinggi ion Er3 + biasane digunakake kanggo lasing ing 2,73 mikron.
    Er sing kurang saka dosis: Kristal laser YAP digunakake kanggo radiasi sing aman ing mripat ing 1,66 mikron kanthi pompa in-band kanthi dioda laser semikonduktor ing 1,5 mikron. Kauntungan saka skema kasebut yaiku muatan termal sing kurang cocog karo cacat kuantum sing kurang.

    Formula Senyawa YAlO3
    Bobot Molekuler 163.884
    Penampilan Kristal tembus padhet
    Titik lebur 1870 ° C
    Titik Didih N / A
    Kapadhetan 5,35 g / cm3
    Phase / Struktur Kristal Orthorhombic
    Indeks Refraktif 1.94-1.97 (@ 632.8 nm)
    Panas tartamtu 0,557 J / g · K
    Konduktivitas Termal 11,7 W / m · K (sumbu), 10,0 W / m · K (sumbu-b), 13,3 W / m · K (sumbu-c)
    Ekspansi Termal 2,32 x 10-6 K-1 (sumbu), 8,08 x 10-6 K-1 (sumbu b), 8,7 x 10-6 K-1 (sumbu-c)
    Massa Persis 163.872 g / mol
    Massa Monoisotopic 163.872 g / mol