Nd: Kristal YAG


  • Jeneng produk: Nd: YAG
  • Formula Kimia: Y3Al5O12
  • Struktur kristal: Kubik
  • Kisi terus: 12.01Å
  • Titik lebur: 1970 ° C
  • Kapadhetan: Kapadhetan3
  • Indeks Refleksi: 1,82
  • Detail Produk

    Parameter teknis

    Laporan tes

    Video

    Nd: Batang kristal YAG digunakake ing mesin laser menehi lan peralatan laser liyane. 
    Iki mung bahan padhet sing bisa digunakake terus-terusan ing suhu kamar, lan minangka kristal kristal kinerja sing paling apik.
    Uga, laser YAG (yttrium aluminium garnet) bisa didopopsi karo kromium lan neodymium kanggo nambah karakteristik penyerapan laser. Laser Nd, Cr: YAG minangka laser solid state. Ion Kromium (Cr3 +) nduweni panyerepan sing wiyar band; nyerep energi lan pindhah menyang ion neodymium (Nd3 +) kanthi cara interaksi dipole-dipole. Dawane 1064nm dipancarkan dening laser iki.
    Aksi laser Nd: laser YAG pisanan ditampilake ing Laboratorium Bell ing taun 1964. Laser Nd, Cr: YAG dipompa karo radiasi surya. Kanthi ndoping karo kromium, kapasitas nyerep energi laser ditambah lan pulsa cendhak Ultra dipancarkan.

    Properti Dasar Nd: YAG

    Jeneng produk Nd: YAG
    Formula Kimia Y3Al5O12
    Struktur kristal Kubik
    Kisi tetep 12.01Å
    Titik lebur 1970 ° C
    orientasi [111] utawa [100]ing 5 °
    Kapadhetan 4,5g / cm3
    Indeks Refleksi 1,82
    Koefisien Ekspansi Termal 7,8 × 10-6 / K
    Konduktivitas Termal (W / m / K) 14, 20 ° C / 10.5, 100 ° C
    Mohs atose 8,5
    Umur Radiatif 550 kita
    Fluoresensi Spontan 230 us
    Linewidth 0,6 nm
    Koefisien Kerugian 0,003 cm-1 @ 1064nm

    Properti Dasar Nd, Cr: YAG

    Jinis laser Padhet
    Sumber pompa Radiasi Surya Sinar Surya
    Panjang gelombang operasi 1.064 µm 1,064 µm
    Formula kimia Nd3 +: Cr3 +: Y3Al5O12 Nd3 +: Cr3 +: Y3Al5O12
    Struktur kristal Kubik Kubik
    Titik lebur 1970 ° C 1970 ° C
    Atose 8-8.5 8-8.5
    Konduktivitas termal 10-14 W / mK 10-14 W / mK
    Modulus Young 280 GPa 280 GPa

    Parameter Teknis

    Ukuran diameter maksimal dia.40mm
    Nd Dopant Level 0 ~ 2.0atm%
    Toleransi Diameter ± 0,05mm
    Toleransi Panjang ± 0,5mm
    Kekhususan 5 ′
    Paralelisme 10
    Distorsi gelombang ngarep L / 8
    Flatness / 10
    Kualitas permukaan 10/5 @ MIL-O-13830A
    Lambang HR-Coating: R> 99.8%@1064nm lan R5% @ 808nm
    AR-Coating (Lapisan tunggal MgF2)R <0,25% saben lumahing (@ 1064nm)
    Lapisan HR liyane Kayata HR @ 1064/532 nm, HR @ 946 nm, HR @ 1319 nm lan dawa gelombang liyane uga kasedhiya
    Ambang Rusak > 500MW / cm‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍2

    875e283c26a451085b17cff0f79be44 cd81c6a0617323d912a2344687012bf