Nd: Kristal YAP


  • Formula Kimia: YAlO3: Nd3 +
  • Struktur kristal: D162h
  • Constant Lattice: a = 5,176, b = 5,307, c = 7.355
  • Indeks Refraktif: na = 1,929, nb = 1,943, nc = 1,952
  • dn / dT: na: 9,7x10-6 K-1 nc: 14,5x10-6 K-1
  • Kapadhetan: 5,35 g / cm3
  • Titik lebur: 1870 ° C
  • Panas tartamtu: 400 J / (kg K)
  • Konduktivitas Termal: 0,11 W / (cm K)
  • Ekspansi Termal: 9,5 x 10-6 K-1 (sumbu) 4,3 x 10-6 K-1 (sumbu b) 10,8 x 10-6 K-1 (sumbu c)
  • Knoop Hardness: 977 (sumbu)
  • Detail Produk

    Sipat dhasar

    Nd: YAP AlO3 perovskite (YAP) minangka tuan rumah laser sing kondhang. Anisotropi kristal YAP nyedhiyakake macem-macem kaluwihan. Iki ngidini nyetel dawa gelombang kanthi beda-beda arah vektor gelombang ing kristal kasebut. Salajengipun, balok output dipolarisasi kanthi linear.
    Kaluwihan Nd: Kristal YAP:
    Efisiensi ambang lan slope sing bisa dibandhingake ing 1079nm nganti Nd: YAG ing 1064nm
    Efisiensi sing luwih dhuwur ing 1340nm dibandhingake Nd: YAG ing 1319nm
    Sinar output polarisasi kanthi linear 
    Penyerapan banyu lan cairan awak sing luwih dhuwur 1340nm dibandhingake karo 1319nm

    Formula Kimia YAlO3: Nd3 +
    Struktur kristal D162h
    Kisi Constant a = 5,176, b = 5,307, c = 7.355
    Indeks Refraktif na = 1,929, nb = 1,943, nc = 1,952
    dn / dT na: 9,7 × 10-6 K-1
    nc: 14,5 × 10-6 K-1
    Kapadhetan 5,35 g / cm3
    Titik lebur 1870 ° C
    Panas tartamtu 400 J / (kg K)
    Konduktivitas Termal 0,11 W / (cm K)
    Ekspansi Termal 9,5 x 10-6 K-1 (sumbu)
    4,3 x 10-6 K-1 (b sumbu)
    10,8 x 10-6 K-1 (sumbu c)
    Knoop Hardness 977 (sumbu)

     Spesifikasi

    Konsentrasi dopan Nd 0.7-0.9 ing% kanggo pulsa cwand t 1079nm 0,85 ~ 0.95 ing% kanggo cwat 1340nm Konsentrasi dopan liyane kasedhiya yen dijaluk.
    Orientasi ing 5 °
    Ukuran rod Dhiameter 2 ~ 10mn Panjang 20 ~ 150mm Yen dijaluk customer
    Toleransi dimensi Diameter + 0.00 / -0.05mm, Panjang: ± 0,5mm
    Tong tong rampung Lemah lan polesan
    Paralelisme 10 ″
    Kekhususan 5 ′
    Flatness <λ / 10 @ 632.8nm
    Kualitas Permukaan 10-5 (MIL-0-13830B)
    Chamfer 0,15 ± 0,05mm
    Refleksi Coating AR <0,25% (@ W64nm)