Waveplate Pesenan Nol Sejatine


  • Toleransi retardasi: / 500
  • Paralelisme: <1 busur detik
  • Distorsi Wavefront:
  • Ambang Rusak: > 500MW / cm2 @ 1064nm, 20ns, 20Hz plate piring siji)
  • Lapisan: Lapisan AR
  • Detail Produk

    Single Plate True Zero-Order Waveplate nduweni bandwidth spektral sing jembar, bandwidth suhu jembar, bandwidth amba, ambang kerusakan dhuwur kanthi dawa gelombang standar: 1064.0001310nm, 1550nm lan kekandelan nganti 0,028mm.

    Waveplates True Zero-Order True Semen duwe bandwidth spektral sing jembar, bandwidth suhu jembar, bandwidth amba, disemenake epoxy.