Glan Taylor Polarizer


  • Calcite GTP: Rentang Panjang 350-2000nm
  • a-BBO GTP: Rentang Panjang gelombang 190-3500nm
  • YVO4 GTP: Rentang Panjang gelombang 500-4000nm
  • Kualitas lumahing: 20/10 Gores / Gali
  • Penyimpangan balok: <3 menit busur
  • Distorsi Wavefront:
  • :
  • Ambang Rusak: > 200MW / cm2 @ 1064nm, 20ns, 20Hz
  • Lapisan: Lapisan P Utawa Pelapisan AR
  • Gunung: Aluminium Anodisasi Ireng
  • Detail Produk

    Glan Taylor polarizer digawe saka rong prisma material birefringent sing padha sing dipasang kanthi ruang udhara. Rasio aperture dawa sing kurang saka 1.0 ndadekake polarisasi sing cukup lancip. Polarizer tanpa windows minggat sisih cocog karo tenaga sedheng nganti medium aplikasi sing balok sisih sing ditolak ora dibutuhake. Bidang sudut macem-macem bahan polarisasi didhaptar ing ngisor iki kanggo dibandhingake.

    Fitur
    Udhara jarak
    Cedhak karo Cutting Angle Brewster
    Kemurnian Polarisasi Tinggi
    Dawa Cekak
    Jangkauan Panjang gelombang
    Cocog kanggo aplikasi daya medium