Ge Windows


  • Bahan: Ge 
  • Toleransi Diameter: + 0,0 / -0,1mm 
  • Toleransi Kandel: ± 0,1mm
  • Akurasi lumahing: λ/4@632.8nm 
  • Paralelisme: <1 ' 
  • Kualitas lumahing: 60-40
  • Mbusak Aperture: > 90% 
  • Bevelling: <0,2 × 45 °
  • Lapisan: Desain Khusus
  • Detail Produk

    Parameter Teknis

    Germanium minangka kristal mono sing biasane digunakake ing semi-konduktor yaiku non-nyerep ing 2μm nganti 20μm wilayah IR. Iki digunakake ing kene minangka komponen optik kanggo aplikasi wilayah IR.
    Germanium minangka bahan indeks sing digunakake kanggo ngasilake prisma Attenuated Total Reflection (ATR) kanggo spektroskopi. Indeks réfraktif yaiku supaya Germanium nggawe balok balok 50% alami sing efektif tanpa mbutuhake lapisan. Germanium uga digunakake akeh minangka substrat kanggo produksi saringan optik. Germanium nyakup kabeh band termal 8-14 mikron lan digunakake ing sistem lensa kanggo nggambarake termal. Germanium bisa ditutupi AR karo Diamond ngasilake optik ngarep sing angel banget.
    Germanium ditanam nggunakake teknik Czochralski dening sawetara produsen ing Belgia, AS, China lan Rusia. Indeks réfraktif Germanium bakal owah kanthi cepet kanthi suhu lan bahan iki dadi legap ing kabeh dawa gelombang sak ndhuwur 350K amarga jurang band kasebut dibanjiri karo elektron termal.
    Aplikasi:
    • Cocog kanggo aplikasi IR sing cedhak
    • Lapisan anti-refleksi Broadband 3 nganti 12 μm
    • Cocog kanggo aplikasi sing mbutuhake dispersi sing sithik
    • Cocog kanggo aplikasi laser CO2 sing kurang daya
    Fitur:
    • Jendela germanium iki ora dikirim ing wilayah 1,5µm utawa ngisor, mula aplikasi utamane ana ing wilayah IR.
    • Jendhela germanium bisa digunakake ing macem-macem eksperimen inframerah.

    Range Transmisi: 1,8 nganti 23 μm (1)
    Indeks Refraktif: 4,0026 jam 11 μm (1) (2)
    Kerugian Refleksi: 53% ing 11 μm (Loro permukaan)
    Koefisien Penyerapan: <0,027 cm-1 @ 10.6 μm
    Puncak Reststrahlen: n / a
    dn / dT: 396 x 10-6 / ° C (2) (6)
    dn / dμ = 0: Meh pancet
    Kapadhetan: 5,33 g / cc
    Titik lebur: 936 ° C (3)
    Konduktivitas Termal: 58.61 W m-1 K-1 ing 293K (6)
    Ekspansi Termal: 6,1 x 10-6/ ° C ing 298K (3) (4) (6)
    Atose: Knoop 780
    Kapasitas Panas Khusus: 310 J Kg-1 K-1 (3)
    Constant dielektrik: 16,6 ing 9,37 GHz ing 300K
    Youngs Modulus (E): 102,7 GPa (4) (5)
    Modul Gunting (G): 67 GPa (4) (5)
    Modulus Akeh (K): 77,2 GPa (4)
    Koefisien Elastis: C11= 129; C12= 48,3; C44= 67.1 (5)
    Watesan Elastis sing Katon: 89,6 MPa (13000 psi)
    Rasio Poisson: 0,28 (4) (5)
    Kelarutan: Ora larut ing banyu
    Bobot molekul: 72.59
    Kelas / Struktur: Intan Kubik, Fd3m