Er: YSGG / Er, Cr: Kristal YSGG


  • Diameter Rod: nganti 15 mm
  • Toleransi Diameter: +0.0000 / -0.0020 ing
  • Toleransi Panjang: +0.040 / -0.000 ing
  • Sudut Miring / Wedge: ± 5 mnt
  • Chamfer: 0,005 ± 0,003 ing
  • Sudut Chamfer: 45 deg ± 5 deg
  • Detail Produk

    Parameter teknis

    Video

    Unsur aktif saka kristal Erbium doped Yttrium Scandium Gallium Garnet kristal (Er: Y3Sc2Ga3012 utawa Er: YSGG), kristal tunggal, dikarepake kanggo laser negara padat sing dioda sing sumunar ing kisaran 3 µm. Er: Kristal YSGG nuduhake perspektif aplikasi kasebut uga karo kristal Er: YAG, Er: GGG lan Er: YLF sing akeh digunakake.
    Lampu kilat pompa laser solid-state adhedhasar kristal Cr, Nd lan Cr, Er Ydtrium Scandium Gallium Garnet (Cr, Nd: Y3Sc2Ga3012 utawa Cr, Nd: YSGG lan Cr, Er: Y3Sc2Ga3012 utawa Cr, Er: YSGG) duwe luwih dhuwur efisiensi tinimbang sing adhedhasar Nd: YAG lan Er: YAG. Unsur aktif sing diproduksi saka kristal YSGG paling luweh kanggo laser pulsa daya medium kanthi tingkat pengulangan nganti pirang-pirang puluhan siklus. Keuntungan kristal YSGG dibandhingake karo kristal YAG ilang nalika elemen ukuran gedhe digunakake amarga karakteristik termal kristal YSGG sing luwih ala.
    Bidang aplikasi:
    . Penyelidikan ilmiah
    . Aplikasi medis, lithotripsy
    . Aplikasi medis, investigasi ilmiah

    PROPERTI:

    Crystal

    Er3 +: YSGG

    Cr3 +, Er3 +: YSGG

    Struktur kristal

    kubik

    kubik

    Konsentrasi dopan

    30 - 50 ing.%

    Cr: (1 ÷ 2) x 1020; Er: 4 x 1021

    Klompok spasial

    Oh10

    Oh10

    Kisi tetep, Å

    12.42

    12.42

    Kapadhetan, g / cm3

    5.2

    5.2

    Orientasi

    <001>, <111>

    <001>, <111>

    Mohs atose

    > 7

    > 7

    Koefisien ekspansi termal

    8,1 x 10-6x°K-1

    8,1 x 10-6 x°K-1

    Konduktivitas termal, W x cm-1 x °K-1

    0,079

    0,06

    Indeks refraktif, ing 1,064 µm

    1.926

    Seumur hidup, .s

    -

    1400

    Penampang emisi, cm2

    5,2 x 10-21

    Relatif (kanggo YAG) efisiensi transformasi energi lampu flash

    -

    1.5

    Faktor termooptik (dn / dT)

    7 x 10-6 x°K-1

    -

    Dawane dawa gelombang, µm

    2.797; 2.823

    -

    Panjang gelombang lasing, µm

    -

    2.791

    Indeks bias

    -

    1.9263

    Faktor termooptik (dn / dT)

    -

    12,3 x 10-6 x °K-1

    Rezim lasing pungkasan

    -

    efisiensi sakabèhé 2,1%

    Mode mlaku gratis

    -

    efisiensi kemiringan 3,0%

    Rezim lasing pungkasan

    -

    efisiensi sakabèhé 0,16%

    Q-switch elektro-optik

    -

    efisiensi kemiringan 0,38%

    Ukuran, (dawane x dawane), mm

    -

    saka 3 x 30 nganti12.7 x 127.0

    Bidang aplikasi

    -

    ngolah bahan, aplikasi medis, investigasi ilmiah

    Parameter Teknis:

    Diameter Rod nganti 15 mm
     Toleransi Diameter: +0.0000 / -0.0020 ing
     Toleransi Panjang +0.040 / -0.000 ing
    Sudut Miring / Wedge ± 5 mnt
    Chamfer 0,005 ± 0,003 ing
     Sudut Chamfer 45 deg ± 5 deg
     Tong Rampung  55 inci mikro ± 5 mikro-inch
    Paralelisme 30 detik busur
     Gambar Akhir wave / 10 gelombang ing 633 nm
    Kekhususan 5 menit busur
    Kualitas Permukaan 10 - 5 ngeruk
    Distorsi Wavefront 1/2 gelombang saben inci dawa