• ZnSe Windows

    ZnSe Windows

    ZnSe minangka jenis bahan mulit-cystal warna kuning lan transparan, ukuran partikel kristal kira-kira 70um, jarak transmisi saka 0.6-21um minangka pilihan sing apik banget kanggo macem-macem aplikasi IR kalebu sistem laser CO2 kuat.

  • ZnS Windows

    ZnS Windows

    ZnS minangka kristal optik sing penting banget sing ditrapake ing pita gelombang IR. Ngirim sawetara CVD ZnS yaiku 8um-14um, transmisi dhuwur, kurang nyerep, ZnS kanthi level multi-spektrum kanthi pemanasan lan liya-liyane. Tekanan tekanan statis wis ningkatake transmisi IR lan kisaran sing bisa dideleng.

  • CaF2 Windows

    CaF2 Windows

    Kalsium Fluorida duwe aplikasi IR sing nyebar dadi CaF spektroskopik2 windows, CaF2 prisma lan CaF2 lensa. Utamane biji murni Kalsium Fluorida (CaF2) temokake aplikasi sing migunani ing UV lan minangka windows laser UV Excimer. Fluorida Kalsium (CaF2) kasedhiya doped karo Europium minangka scintillator sinar-gamma lan luwih angel dibanding Fluoride Barium.

  • Si Windows

    Si Windows

    Silicon minangka kristal mono sing biasane digunakake ing semi-konduktor lan ora nyerep ing 1.2μm nganti 6μm wilayah IR. Iki digunakake ing kene minangka komponen optik kanggo aplikasi wilayah IR.

  • Ge Windows

    Ge Windows

    Germanium minangka kristal mono sing biasane digunakake ing semi-konduktor yaiku non-nyerep ing 2μm nganti 20μm wilayah IR. Iki digunakake ing kene minangka komponen optik kanggo aplikasi wilayah IR.