Er: Kristal YAG


  • Koefisien Ekspansi Termal: 6,14 x 10-6 K-1
  • Struktur Kristal: Kubik
  • Difusivitas Termal: 0,041 cm2 s-2
  • Bobot molekul: 593,7 g mol-1
  • Titik lebur: 1965 ° C
  • MOHS atose: 8,25
  • Detail Produk

    Parameter teknis

    Laporan tes

    Video

    Er: YAG minangka jenis kristal laser 2,94 um banget, digunakake ing sistem medis laser lan lapangan liyane. Er: Laser kristal YAG minangka bahan sing paling penting yaiku laser 3nm, lan lereng kanthi efisiensi tinggi, bisa digunakake ing laser suhu ruangan, dawane laser ana ing ruang lingkup pita keamanan mripat manungsa, lsp. 2.94 mm Er: laser YAG duwe wis digunakake ing operasi medis, kecantikan kulit, perawatan gigi.
    Kaluwihan saka Er: Kristal YAG:
    • Efisiensi lereng sing dhuwur
    • Operasi kanthi apik ing suhu kamar
    • Operasi ing kisaran panjang gelombang sing cukup aman ing mripat

    Properti Dasar Er: YAG

    Koefisien Ekspansi Termal 6,14 x 10-6 K-1
    Struktur Kristal Kubik
    Difusivitas Termal 0,041 cm2 s-2
    Konduktivitas Termal 11.2 W m-1 K-1
    Panas tartamtu (Cp) 0,59 J g-1 K-1
    Tahan Shock Termal 800 W m-1
    Indeks Refraktif @ 632.8 nm 1,83
    dn / dT (Koefisien Termal Indeks Refraktif) @ 1064nm 7.8 10-6 K-1
    Bobot Molekuler 593,7 g mol-1
    Titik lebur 1965 ° C
    Kapadhetan 4,56 g cm-3
    Kahanan atos-atos 8,25
    Modulus Young 335 Gpa
    Kekuwatan Tensile 2 Gpa
    Kisi Constant a = 12.013 Å

    Parameter teknis

    Orientasi [111] ing 5 °
    Distorsi Wavefront 0.125λ / inci (@ 1064nm)
    Rasio Kepunahan ≥25 dB
    Ukuran Rod Diameter: 36mm, Panjang: 50120 mm (Atas panjaluk pelanggan)
    Toleransi Dimensi Diameter: + 0,00 / -0.05mm, Panjang: ± 0,5mm
    Paralelisme 10 ″
    Kekhususan 5 ′
    Flatness / 10 @ 632.8nm
    Kualitas Permukaan 10-5 (MIL-O-13830A)
    Chamfer 0,15 ± 0,05mm

    2 (2)
    2