Kristal TGG


  • Formula Kimia: Tb3Ga5O12
  • Parameter Lattice: a = 12.355Å
  • Cara Wutah: Czochralski
  • Kapadhetan: 7.13g / cm3
  • Mohs Hardness: 8
  • Titik lebur: 1725
  • Indeks Refraktif: 1,954 jam 1064nm
  • Detail Produk

    Spesifikasi

    Video

    TGG minangka kristal magneto-optik sing apik banget sing digunakake ing macem-macem piranti Faraday (Rotator lan Isolator) ing kisaran 400nm-1100nm, ora kalebu 475-500nm.
    Kauntungan saka TGG:
    Konstan Verdet Gedhe (35 Rad T-1 m-1)
    Kerugian optik sithik (<0,1% / cm)
    Konduktivitas termal sing dhuwur (7,4W m-1 K-1).
    Ambang kerusakan laser dhuwur (> 1GW / cm2)

    TGG saka Properti

    Formula Kimia Tb3Ga5O12
    Parameter Lattice a = 12.355Å
    Metode Wutah Czochralski
    Kapadhetan 7.13g / cm3
    Mohs Hardness 8
    Titik lebur 1725
    Indeks Refraktif 1,954 jam 1064nm

    Aplikasi:

    Orientasi [111]± 15 ′
    Distorsi Wavefront / 8
    Rasio Kepunahan 30dB
    Toleransi Diameter + 0.00mm / -0.05mm
    Toleransi Panjang + 0.2mm / -0.2mm
    Chamfer 0.10mm @ 45 °
    Flatness / 10 @ 633nm
    Paralelisme 30
    Kekhususan 5 ′
    Kualitas Permukaan 10/5
    Nutupi AR 0,2%