Kristal AgGaGe5Se12


  • Toleransi dimensi: (W +/- 0,1 mm) x (H +/- 0,1 mm) x (L + 1 mm / -0,5 mm)
  • Bukaan aperture: > 90% wilayah tengah
  • Flatness: λ / 8 @ 633 nm kanggo T> = 1 mm
  • Kualitas lumahing: Gores / digali 60-40 sawise nutupi
  • Paralelisme: luwih apik tinimbang 30 detik busur
  • Kekhususan: 10 menit busur
  • Akurasi orentasi: <30 "
  • Detail Produk

    Parameter teknis

    Laporan tes

    AgGaGe5Se12 minangka kristal optik nonlinear sing anyar kanggo laser state solid sing ganti frekuensi dadi kisaran spektral tengah (2-12mum).
    Amarga ambang kerusakan sing luwih dhuwur, birefringence lan bandgap sing luwih gedhe, lan macem-macem skema pencocokan fase, AgGaGe5Se12 bisa dadi alternatif kanggo AgGaS2 lan AgGaSe2, sing luwih akeh digunakake ing aplikasi sing kuat lan spesifik.

    Properti Teknis

    Toleransi dimensi  (W +/- 0,1 mm) x (H +/- 0,1 mm) x (L + 1 mm / -0,5 mm)
    Bukaan aperture > 90% wilayah tengah
    Flatness λ / 8 @ 633 nm kanggo T> = 1 mm
    Kualitas Permukaan Gores / digali 60-40 sawise nutupi
    Paralelisme luwih apik tinimbang 30 detik busur
    Kekhususan 10 menit busur
    Akurasi orentasi <30 "

    Bandingake karo kristal AgGaS2, ZnGeP2, AgGaSe2, GaSe, sifat-sifat kaya ing ngisor iki:

    Crystal Rentang Tansparensi Koefisien Non Linear
    AgGaS2 0,53-12um d36 = 23.6
    ZnGeP2 0,75-12um d36 = 75
    AgGaSe2 0,9-16um d36 = 35
    AgGaGe5Se12 0,63-16um d31 = 28
    GaSe 0,65-19um d22 = 58

    20210122163152