Kristal LGS


  • Formula Kimia: La3Ga5SiQ14
  • Kapadhetan: 5,75g / cm3
  • Titik lebur: 1470
  • Range Transparansi: 242-3200nm
  • Indeks Refraktif: 1,89
  • Koefisien Elektro-Optik: γ41 = 1.8pm / V : γ11 = 2.3pm / V
  • Resistivitas: 1.7x1010Ω.cm
  • Koefisien Ekspansi Termal: α11 = 5.15x10-6 / K (⊥Z-sumbu); α33 = 3.65x10-6 / K (sumbu -Z)
  • Detail Produk

    Sipat dhasar

    Kristal La3Ga5SiO14 (kristal LGS) minangka bahan nonlinear optik kanthi ambang kerusakan dhuwur, koefisien elektro-optik dhuwur lan kinerja elektro-optik sing apik. Kristal LGS kalebu struktur sistem trigonal, koefisien ekspansi termal sing luwih cilik, anisotropi ekspansi termal kristal lemah, suhu stabilitas suhu dhuwur apik (luwih apik tinimbang SiO2), kanthi rong elektro - koefisien optik padha karo BBO Kristal. Koefisien elektro-optik stabil ing sawetara suhu. Kristal duwe sifat mekanik sing apik, ora ana cleavage, ora ana esensi, stabilitas fisikokimia lan nduweni kinerja komprehensif sing apik banget. LGS kristal duwe pita panularan sing jembar, saka 242nm-3550nm duwe tingkat transmisi sing dhuwur. Bisa digunakake kanggo modulasi EO lan Saklar EO.

    Crystal LGS duwe macem-macem aplikasi: saliyane efek piezoelektrik, efek rotasi optik, kinerja efek elektro-optik uga unggul banget, Sel LGS Pockels duwe frekuensi pengulangan sing dhuwur, aperture bagean gedhe, lebar pulsa sempit, daya dhuwur, ultra -Suhu sithik lan kahanan liyane cocog kanggo LGS kristal EO Q -switch. Kita ngetrapake koefisien EO γ 11 kanggo nggawe sel LGS Pockels, lan milih rasio aspek sing luwih gedhe kanggo nyuda voltase setengah gelombang LGS Electro-optik sel, sing bisa cocog karo nyetel elektro-optik kabeh-Solid-state laser kanthi tingkat pengulangan daya sing luwih dhuwur. Contone, bisa ditrapake ing LD Nd: laser negara solid YVO4 dipompa kanthi rata-rata tenaga lan energi luwih saka 100W, kanthi tingkat paling dhuwur nganti 200KHZ, output paling dhuwur nganti 715w, jembaré denyut nganti 46n, terus-terusan output nganti meh 10w, lan ambang kerusakan optik 9-10 kali luwih dhuwur tinimbang kristal LiNbO3. 1/2 voltase gelombang lan 1/4 voltase gelombang luwih murah tinimbang diameter BBO Pockels Cells, lan bahan lan biaya perakitan luwih murah tinimbang diameter RTP Pockels Cells. Yen dibandhingake karo Sel Pockels DKDP, solusi kasebut dudu solusi lan stabilitas suhu sing apik. LGS Electro-Optical Cells bisa digunakake ing lingkungan sing angel lan bisa tampil apik ing macem-macem aplikasi.

    Formula Kimia La3Ga5SiQ14
    Kapadhetan 5,75g / cm3
    Titik lebur 1470
    Range Transparansi 242-3200nm
    Indeks Refraktif 1,89
    Koefisien Elektro-Optik γ41 = 1.8pm / Vγ11 = 2.3pm / V
    Resistivitas 1,7 × 1010Ω.cm
    Koefisien Ekspansi Termal α11 = 5,15 × 10-6 / K (sumbu -Z); α33 = 3,65 × 10-6 / K (sumbu -Z)