Depolarisasi Achromatic


  • Bahan: Kuarsa 200-2500nm
  • Toleransi Dimensi: ± 0,2mm
  • Kualitas lumahing: Luwih apik tinimbang 60/40 ngeruk lan dig
  • Penyimpangan balok: <3 menit busur
  • Distorsi Wavefront:
  • Mbusak Aperture: > 90% tengah
  • Lapisan: Lapisan AR tanpa lapisan, kasedhiya
  • Detail Produk

    Depolarizer achromatic iki kalebu rong irisan kristal kuarsa, sing siji kandhel luwih loro, sing dipisahake karo cincin logam tipis. Majelis kasebut dianakake epoksi sing wis ditrapake ing sisih njaba (yaiku aperture sing bening bebas saka epoksi), sing nyebabake optik kanthi ambang kerusakan sing dhuwur. Depolarisasi iki kasedhiya tanpa lapisan kanggo digunakake ing kisaran 190 - 2500 nm utawa kanthi salah siji saka telung lapisan antireflection sing disimpen ing kabeh papat permukaan (yaiku, loro-lorone saka loro irisan kristal kuarsa). Pilih saka lapisan AR kanggo kisaran 350 - 700 nm (-A lapisan), 650 - 1050 nm (-B coating), utawa kisaran 1050 - 1700 nm (-C).

    Sumbu optik saben irisan tegak lurus karo flat kanggo irisan kasebut. Sudut orientasi ing antarane sumbu optik saka loro irisan kristal kuarsa yaiku 45 °. Desain unik saka depolarisasi quartz-wedge ngilangi kebutuhan kanggo orientasi sumbu optik depolarizer ing sembarang sudut tartamtu, sing migunani banget yen depolarizer digunakake ing aplikasi sing polarisasi awal cahya ora dingerteni utawa beda-beda gumantung karo wektu. .

    Fitur

    Alignment Axis Optik Ora dibutuhake
    Cocog kanggo Sumber Lampu Broadband lan Balok Monokromatik Diameter Gedhe (> 6 mm)
    Desain Celah Udara utawa Semen
    Kasedhiya Uncoated (190 - 2500 nm) utawa nganggo Siji Katelu AR Coatings