Kristal YAP Undoped


  • Formula: Y3AI2O12
  • Bobot molekul: 593.7
  • Struktur: kubik
  • Mohs atose: 8-8.5
  • Titik lebur: 1950 ℃
  • Kapadhetan: 4,55g / cm3
  • Konduktivitas termal: 0,14W / cmK
  • Panas khusus: 88.8J / gK
  • Detail Produk

    Spesifikasi

    YAP kanthi kapadhetan gedhe, kekuatan mekanik dhuwur, sifat kimia stabil, ora larut ing asam organik, resistensi alkali, lan konduktivitas termal sing luwih dhuwur lan diffusivity termal. YAP minangka kristal substrat laser sing ideal.

    Formula  Y3AI2O12
    Bobot molekul 593.7
    Struktur kubik
    Mohs atose 8-8.5
    Titik lebur 1950 ℃
    Kapadhetan 4,55g / cm3
    Konduktivitas termal 0,14W / cmK
    Panas khusus 88.8J / gK
    Difusivitas termal 0,050cm2 / s
    Koefisien ekspansi 6,9 × 10-6 / 0C
    Indeks bias 1,823
    Werna Tanpa warna