Cr4 +: Kristal YAG


  • Jeneng Produk: Cr4 +: Y3Al5O12
  • Struktur Kristal: Kubik
  • Level Dopant: 0,5mol-3mol%
  • Moh atose: 8,5
  • Indeks Refraktif: 1.82@1064nm
  • Orientasi: <100> sajroning5 ° orwithin5 °
  • Koefisien panyerepan awal: Koefisien panyerepan wiwitan
  • Transmisi awal: 3% ~ 98%
  • Detail Produk

    Parameter teknis

    Laporan tes

    Cr4 +: YAG minangka bahan sing pas kanggo switching Q pasif Nd: YAG lan laser Nd lan Yb liyane ing kisaran panjang 0,8 nganti 1.2um. Iki stabilitas lan linuwih, umur panjang lan ambang kerusakan sing dhuwur.
    Kaluwihan Cr4 +: YAG
    • Stabilitas kimia lan linuwih
    • Gampang dioperasikake
    • Ambang kerusakan dhuwur (> 500MW / cm2)
    • Minangka daya dhuwur, negara solid lan Q-Switch pasif kompak
    • Umur umure dawa lan konduktivitas termal sing apik
    Properti Dhasar:
    • Cr 4+: YAG nuduhake manawa jembaré pulsa laser sing diuripake Q bisa cekak 5n kanggo dioda sing dipompa Nd: laser YAG lan pengulangan nganti 10kHz kanggo dioda pompa Nd: laser YVO4. Kajaba iku, output ijo sing efisien @ 532nm, lan output UV @ 355nm lan 266nm digawe, sawise SHG intracavity sabanjure ing KTP utawa LBO, THG lan 4HG ing LBO lan BBO kanggo diode sing dipompa lan pasif Q-switch Nd: YAG lan Nd: YVO4lasers.
    • Cr 4+: YAG uga kristal laser kanthi output sing bisa disetel saka 1,35 tom nganti 1,55 µm. Iki bisa ngasilake laser pulsa ultrashort (nganti fs pulsed) nalika dipompa dening Nd: laser YAG ing 1,064 µm.

    Ukuran: 3 ~ 20mm, H × W: 3 × 3 ~ 20 × 20mm Yen dijaluk pelanggan
    Toleransi dimensi: Diameter Diameter: ± 0,05mm, dawane: ± 0,5mm
    Tong tong rampung Rampung ing ngisor 400 # Gmt
    Paralelisme 20 ″
    Kekhususan 15 ′
    Flatness <λ / 10
    Kualitas Permukaan 20/10 (MIL-O-13830A)
    Dawane gelombang 950 nm ~ 1100nm
    Refleksi Coating AR 0,2% (@ 1064nm)
    Ambang kerusakan ≥ 500MW / cm2 10ns 1Hz ing 1064nm
    Chamfer <0,1 mm @ 45 °

    ZnGeP201