CaF2 Windows


  • Diameteripun: 1 - 450mm
  • Kekandelan: 0,07 - 50mm
  • Toleransi: ± 0,02mm
  • Kualitas lumahing: 10/5
  • Scratch / Dig Flatness: / 8
  • Paralelisme: 5 "
  • Centration: 10 "
  • Detail Produk

    Parameter Teknis

    Kalsium Fluorida duwe aplikasi IR sing nyebar dadi windows CaF2 spektroskopik, prisma CaF2 lan lensa CaF2. Utamane nilai murni Kalsium Fluorida (CaF2) nemokake aplikasi sing migunani ing UV lan minangka windows laser UV Excimer. Kalsium Fluorida (CaF2) kasedhiya nganggo dopop karo Europium minangka scintillator sinar gamma lan luwih angel dibanding Fluoride Barium.
    Kalsium Fluorida bisa digunakake kanggo macem-macem aplikasi, kalebu vakum ultra violet, ultra violet lan imaging termal infra merah. Kalsium fluorida biasane digunakake ing desain apochromatic kanggo nyuda dispersi cahya ing lensa, ing kamera lan teleskop, lan duwe kagunaan ing industri minyak lan gas minangka komponen ing detektor lan spektrometer. Utamane digunakake ing windows spektroskopik, uga ing pencitraan termal lan sistem liyane sing dibutuhake transmisi dhuwur antara 0.2µm lan 8µm, kalor fluorida diserang dening sawetara reagen lan nawakake koefisien penyerapan sing kurang lan ambang kerusakan dhuwur, sing migunani nalika digunakake ing excimer sistem laser.
    Kalsium Fluorida digunakake ing sistem spektroskopi kanggo kemudi balok lan fokus. Lensa lan windows CaF2 nawakake luwih saka 90% transmisi saka 350nm nganti 7µm lan digunakake ing sistem spektromèter sing dibutuhake jarak gelombang sing jembar. Indeks réfaksi Kalsium Fluorida sing sithik ngidini Kalsium Fluorida digunakake ing sistem tanpa nggunakake lapisan antireflection, beda karo bahan IR liyane.

    Range Transmisi: 0,13 nganti 10 μm (Cathetan: Kelas IR bakal diwatesi kinerja ing sanjabane IR)
    Indeks Refraktif: 1.39908 jam 5 μm (1) (2)
    Kerugian Refleksi: 5,4% ing 5 μm
    Koefisien Penyerapan: 7,8 x 10-4 cm-1 @ 2.7 μm
    Puncak Reststrahlen: 35 μm
    dn / dT: -10,6 x 10-6/ ° C (3)
    dn / dμ = 0: 1,7 μm
    Kapadhetan: 3,18 g / cc
    Titik lebur: 1360 ° C
    Konduktivitas Termal: 9,71 W m-1 K-1 (4)
    Ekspansi Termal: 18,85 x 10-6/ ° C (5) (6)
    Atose: Knoop 158.3 (100) kanthi indenter 500g
    Kapasitas Panas Khusus: 854 J Kg-1 K-1
    Constant dielektrik: 6,76 ing 1MHz (7)
    Youngs Modulus (E): 75,8 GPa (7)
    Modul Gunting (G): 33.77 GPa (7)
    Modulus Akeh (K): 82,71 GPa (7)
    Koefisien Elastis: C11 = 164 C12 = 53 C44 = 33,7 (7)
    Watesan Elastis sing Katon: 36.54 MPa
    Rasio Poisson: 0,26
    Kelarutan: 0,0017g / 100g banyu ing 20 ° C
    Bobot molekul: 78,08
    Kelas / Struktur: Kubik Fm3m (# 225) Struktur Fluorit. Cukur ing (111)