ZnS Windows


  • Bahan: ZnS
  • Toleransi Diameter: + 0,0 / -0,1mm
  • Toleransi Kandel: +/- 0.1mm
  • Gambar lumahing: / 10 @ 633nm
  • Paralelisme: <1 ' 
  • Kualitas lumahing: Kualitas Permukaan
  • Mbusak Aperture: > 90%
  • Bevelling: <0,2 × 45 °
  • Lapisan: Desain Khusus 
  • Detail Produk

    Parameter Teknis

    Video

    ZnS minangka kristal optik sing penting banget sing ditrapake ing pita gelombang IR.
    Ngirim sawetara CVD ZnS yaiku 8um-14um, transmisi dhuwur, kurang nyerep, ZnS kanthi level multi-spektrum kanthi pemanasan lan liya-liyane. Tekanan tekanan statis wis ningkatake transmisi IR lan kisaran sing bisa dideleng.
    Seng Sulfida diprodhuksi kanthi sintesis saka uap Seng lan H2Gas S, dadi sheet ing susceptor Graphite. Seng Sulfida minangka struktur mikrokristalin, ukuran gandum dikontrol kanggo ngasilake kekuwatan maksimal. Kelas multispectral banjur Hot Isostatically Pressed (HIP) kanggo ningkatake panularan IR pertengahan lan ngasilake bentuk sing jelas. ZnS kristal tunggal kasedhiya, nanging ora umum.
    Seng Sulfida teroksidasi sacara signifikan ing 300 ° C, nuduhake deformasi plastik udakara 500 ° C lan disosiasi udakara 700 ° C. Kanggo keamanan, windows Zinc Sulphide ngirim ora digunakake ing ndhuwur 250 ° C ing swasana normal.

    Aplikasi: Optik, elektronik, piranti fotoelektronik.
    Fitur
    Keseragaman optik sing apik banget,
    nolak erosi basa-asam,
    kinerja kimia stabil.
    Indeks bias dhuwur,
    indeks bias dhuwur lan transmisiansi dhuwur ing kisaran sing bisa dideleng.

    Range Transmisi: 0,37 nganti 13,5 μm
    Indeks Refraktif: 2.20084 jam 10 μm (1)
    Kerugian Refleksi: 24,7% ing 10 μm (2 lumahing)
    Koefisien Penyerapan: 0,0006 cm-1 ing 3,8 μm
    Puncak Reststrahlen: 30,5 μm
    dn / dT: +38,7 x 10-6 / ° C ing 3,39 μm
    dn / dμ: n / a
    Kapadhetan: 4,09 g / cc
    Titik lebur: 1827 ° C (Deleng cathetan ing ngisor iki)
    Konduktivitas Termal: 27,2 W m-1 K-1 jam 298K
    Ekspansi Termal: 6,5 x 10-6 / ° C ing 273K
    Atose: Knoop 160 kanthi indenter 50g
    Kapasitas Panas Khusus: 515 J Kg-1 K-1
    Constant dielektrik: 88
    Youngs Modulus (E): 74,5 GPa
    Modul Gunting (G): n / a
    Modulus Akeh (K): n / a
    Koefisien Elastis: Ora Kasedhiyan
    Watesan Elastis sing Katon: 68,9 MPa (10.000 psi)
    Rasio Poisson: 0,28
    Kelarutan: 65 x 10-6 g / 100g banyu
    Bobot molekul: 97,43
    Kelas / Struktur: Kubik polycrystalline HIP, ZnS, F42m
    Materi ZnS
    Toleransi Diameter + 0,0 / -0,1mm
    Toleransi Kandel ± 0,1mm
    Akurasi Lumahing λ/4@632.8nm
    Paralelisme <1 ′
    Kualitas Permukaan 60-40
    Mbusak aperture > 90%
    Bevelling <0,2 × 45 °
    Pelapisan Desain Khusus